Hlavní obsah

Bude štípaná! Čeští bijci jsou připraveni pálit bomby

Praha

Domácí scéna bude opět patřit bojovým uměním. Na programu je čtyřiadvacáté vydání galavečera s názvem Heroes Gate, které se uskuteční dnes od 18:00 opět v Praze. Také letošní ročník slibuje mnoho zajímavých duelů. Střídat se budou souboje v K1, boxu i MMA. V boxu se například představí Vasil Ducár, v MMA bude chtít pálit bomby Daniel Škvor, K1 bude pro změnu patřit Melvinu Manému. Diváci se tak rozhodně mají na co těšit.

Foto: Sportegy/Hofman

Na turnaji Heroes Gate 24 se představí také česká boxerská jednička Vasil Ducár.

Článek

Ani tentokráte se organizátoři galavečera neobešli bez problémů. Hned několikrát totiž museli řešit náhradníky za zraněné či nemocné zápasníky. Celá karta přitom doznala více než patnácti změn, své pochopitelně udělaly také pozitivní testy na covid-19.

Zřejmě nejsledovanější zápas obstará boxerská jednička domácí scény Vasil Ducár, který si to v hlavním souboji večera rozdá se slovenským zápasníkem Nicolasem Holcapfelem.

Foto: Facebook: HEROES GATE

Daniel Škvor, který se také představí na 24. ročníku Heroes Gate.

„Moc se těším. Navíc to bude doma a po dlouhé době s diváky. Doufám, že uvidíme kvalitní zápas, a ideálně to budu chtít ukončit na knokaut. Snad to bude dobrý zápas a divákům se to bude líbit, když už tam budou. Na soupeřovi slabiny se nedívám, nebudu řešit soupeře. Dívám se na své silné stránky a ty v zápase využiji," nechal se slyšet Ducár.

Pozornost bude pochopitelně patřit také všestrannému Danielu Škvorovi. Ten se převážně věnoval kickboxu a thajskému boxu. V poslední době se ovšem začal naplno věnovat MMA a právě v tomto stylu bude veden souboj proti Martinu Horskému. Škvorovi se hned třikrát změnil soupeř. Ještě včera žil totiž v domnění, že bude zápasit s Polákem Rosou. Ten nakonec do České republiky nedojel, neboť měl nehodu. Jeho místo tak v zápase zaujme právě Horský.

„Včera se mi kvůli covidu změnil soupeř. Pro toho nového, který se mnou bude zápasit, teprve teď jedou. Viděli jsme jedno video. Má něco v MMA, něco v postoji. Je lehčí a menší než já, to je asi všechno, co vím. Nedokážu to zhodnotit takhle narychlo," řekl Škvor na adresu polského zápasníka. To ale ještě něvěděl, že se utká s úplně jiným soupeřem.

Heroes Gate 24 - hlavní karta
Aiba box 3x3min
Antonios Polychronidis vs Viktor Trush
MMA 3x5min
Jan Králik vs TBA*
K1 3x3min
Daniel Vítovec vs Pavel Šach
Box 4x3min
Lukáš Fajk vs Huseyn Qasimov
K1 3x3min
Jan Rudolf vs Filip Rządek
MMA 3x5min
Daniel Škvor vs Martin Horský
K1 3x3min
Melvin Mané vs Danilo Tošič
K1 4x3min - o titul
Nikita Kurbatov vs Marko Novák
Box 6x3min
Vasil Ducár vs Nicolas Holcapfel
*soupeř pro Jana Králika doposud nebyl oznámen.

„Klasicky budu dělat to, co vždycky. Budu ho chtít držet nahoře, kde budu rozdávat bomby. Ideální by pochopitelně bylo KO," dodal český zápasník, kterému dělání váhy na zápas nedělalo zrovna nejlépe.

„Váha mi teď nesedla, ale nakonec jsem jí udělal. Nevím, proč mi nesedla, nějak na to nemůžu přijít. Nesedla mi třeba tak, jako na Štvanici, „dodal zápasník s přezdívkou DeeDee.

Na své si přijdou také fanoušci K1. Tento bojový styl totiž bude reprezentovat Melvin Mané, který má své zkušenosti i co se týče MMA. Mané bude čelit bosenskému tvrďákovi Danilu Tošičovi, který mu rozhodně nedá nic zadarmo. „Na zápas se těším. Navážil jsem, takže první menší výhra. Koukali jsme na jeho zápasy, takže plus mínus vím, jak zápasí. Můžete se těšit na velkou štípanou," zve fanoušky Mané.

Sledovaný bude také titulový zápas v K1 mezi Marko Novákem a Nikitou Kurbatovem. Na galavečeru své schopnosti předvedou také Jan Rudolf, Daniel Vítovec, Lukáš Fajk či Jan Králik.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články