Hlavní obsah

Chladnokrevná vražda pod vlivem drog! Bojovníkovi hrozí trest smrti

Florida/Praha

Hrůzný čin má na svědomí devětatřicetiletý bojovník MMA Philip Keller. Na Floridě zavraždil svou snoubenku a teď mu hrozí doživotí, nebo dokonce trest smrti. K vraždě se přiznal v telefonu svému kamarádovi, který kontaktoval policii.

Foto: @CaptKeller, Twitter

Zápasník MMA Philip Keller

Článek

Keller má za sebou osm profesionálních MMA zápasů, v pěti prohrál TKO, jednou na body a dvakrát se mu podařilo soupeře porazit – poprvé protivníka knokautoval a podruhé jej udolal na body.

Svou snoubenku zastřelil v polovině května v jejich společném bytě na ostrově Merritt, a pak údajně sám zavolal na tísňovou linku, že ji našel bez známek života a že se někdo zřejmě vloupal k nim do bytu. Policistům, kteří dorazili na místo činu, se na Kellerovi hned něco nezdálo, přišlo jim, že má nějaké střelné zranění.

Bojovníka každopádně hned nezadrželi, nenašli ani vražednou zbraň. Keller se se svým činem svěřil kamarádovi. „Zabil jsem ji, brácho. Nevím, jak jsem to udělal, ale nemůžu s tím žít," řekl podle detektivů, kteří si hovor nahrávali, ale informoval je o něm právě i Kellerův přítel.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Titan FC (@titanfighting)

V telefonu také prý uvedl, že byl pod vlivem extáze a že vražednou zbraň zlikvidoval. Policisté ho zadrželi na ostrově Meritt, když skočil do zátoky Sykes Creek. Nyní čeká ve vazbě na soud. Za promyšlenou vraždu prvního stupně mu hrozí doživotí nebo dokonce trest smrti.

Smrt Alicie Campitelliové, která byla populární tatérka a dělala také piercingy, zasáhla mnoho lidí. „Věděla jsem, jak moc ho miluje a jak moc mu věří. Zlomilo mi to srdce," uvedla jedna z jejích kamarádek. Snoubenci měli mezi sebou údajně neshody kvůli Kellerově závislosti na drogách. Tomu by nasvědčoval i fakt, že když policisté prohledávali záznamy z bezpečnostních kamer, přišli na to, že Keller po vraždě zneužil kreditní kartu zavražděné a provedl několik platebních transakcí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články