Hlavní obsah

McGregor má další problém! Co tentokráte provedl?

Řím

Hvězdný MMA zápasník Conor McGregor má podle posledních informacích další malér. Bývalý šampion v lehké a pérové váze údajně napadl italského zpěváka a DJ Francesca Facchinetiho, kterého měl bezdůvodně udeřit do obličeje, čímž mu způsobil zlomeninu nosu. Celý incident se měl odehrát před více než deseti hosty a bodyguardy.

Foto: Getty/UFC

Dustin Poirier (vpravo) porazil na turnaji UFC 264 Conora McGregora.

Článek

Měl to být poklidný večer jako každý jiný. Facchinetti a jeho manželka trávili společný čas s McGregorem a jeho snoubenkou. Kolem půl třetí ráno byly oba páry připraveny odejít, jenomže McGregor zničehonic napadl italského zpěváka, což zpovzdáli sledovalo několik přítomných hostů a také bodyguardů.

„V tu noc ve 2.30 ráno na mě zaútočil pan McGregor, který mi dal pěstí do úst a zlomil mi nos. Útočil na mě bez motivace. Povídali jsme si spolu více než dvě hodiny. Mohl jsem mlčet a nikomu nic neříkat. Musím ale říct, že ten člověk je opravdu násilný a nebezpečný," zveřejnil Facchinetti na svém Instagramu.

K celému incidentu se později podrobně vyjádřila také Facchinettiho manželka Wilma.

„Zničehonic udeřil Francesca. Conor nás přitom pozval na další večírek, s čímž jsme souhlasili. Souhlasil s tím také Francesco, kterého poté udeřil. Naštěstí stáli od sebe hodně blízko, takže ho McGregor nemohl udeřit celou silou. Francesco spadl na stůl a pak na zem. Otočila jsem se a viděla, jak ho jeho přátelé drží u zdi, protože chtěl dál bít Francesca. Poté ho někam odvezli."

Zatím se jedná o nepodložené informace. V nejbližších dnech by mohlo být jasno o tom, zda Facchinettiho tvrzení bylo pravdivé.

McGregorovo chování mimo klec není zrovna příkladné. Před dvěma měsíci se totiž při udělování cen MTV pokusil na červeném koberci zaútočit na amerického rappera Machine Gun Kellyho. Také v tomto případě nikdo nemá ponětí, proč k incidentu došlo.

Reklama

Související témata: