Hlavní obsah

McGregor půjde znovu do boje! Vyzve jednoho z nejlepších boxerů historie?

Las Vegas

Marketing, pocit důležitosti nebo fakt? Irský bojovník Conor McGregor, který změnil svět MMA a posunul ho na jinou úroveň o sobě dal znovu vědět. Na twitteru zveřejnil, že bude bojovat s nejslavnějším sportovcem Filipín všech dob a jedním z nejbohatších sportovců vůbec Manny Pacquiem.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Bude Conor Mcgregor opravdu čelit jednomu z nejlepších boxerů historie?

Článek

Celým jménem Emmanuel Dapidran Pacquiao - muž, který jako jediný získal osm titulů mistra světa v různých váhových kategoriích (celkem má titulů 10). Celebrita, která v jihovýchodní Asii nemá obdoby, jedenačtyřicetiletý senátor, herec, ale hlavně jeden z nejlepších boxerů moderní éry - to má být soupeř Connora Mcgregora pro jeho další fight.

Alespoň to je patrné z pátečního vyjádření irského bouřliváka na sociálních sítích. "Je to obrovská čest, že budu čelit dvěma boxerům, kteří jsou nejlepšími představiteli svého sportu v moderní éře," odkázal také na svůj duel s Floydem Mayweatherem z roku 2017, v němž prohrál K.O. v desátém kole.

Do vyjádření také přidal, že by měl zápas proběhnout na Blízkém Východě.

Jakýkoliv úspěch Mcgregora, v případě uskutečnění zápasu na boxerská pravidla, by byl prvotřídní senzací. V tuto chvíli se spíš ale naskýtá otázka. Nejde jen o další marketingový tah a přilákání pozornosti? Chce se vůbec Ir ještě do ringu vrátit?

Podrobnosti o duelu se snad dozvíme brzy...

Reklama

Související témata: