Hlavní obsah

Blíží se nejlepší souboj ženského MMA? Pudilová se na odvetu připravuje v tělocvičně Conora McGregora

Pardubice

Oktagon Prime 4 v Pardubicích chystá další ostře sledované zápasy. Jedním z nich bude také druhý vzájemný zápas mezi Lucií Pudilovou a Martou Waliczekovou. Úvodní souboj zvládla lépe česká zápasnice, nicméně její soupeřka se doteď s porážkou nesmířila. I proto se nyní uskuteční odveta, která znovu slibuje parádní podívanou. I o tom hovoří Cesta na OKTAGON s názvem Odveta válečnic.

Foto: Oktagon MMA

Lucie Pudilová (vpravo) uspěla v prvním souboji proti Martě Waliczekové na body.

Článek

„Chtěla jsem zápasit a byla mi nabídnuta Marta. Důvod, proč s ní chci zápasit, není žádná odveta. Ten zápas už byl, tam je jasno. Chci ale zápasit a ona byla ochotna se mnou do toho jít. Beru to jako nový zápas, který potřebuji vyhrát," nechala se slyšet česká zápasnice.

Bývalá zápasnice slavné organizace UFC ovšem v posledním duelu prohrála, na body totiž nestačila na Brazilku Talitu Bernardovou.

Lucie Pudilová neměla na Štvanici svůj den. Nestačila na Brazilku Bernardovou.Video: Oktagon TV

„Nepočítala jsem, že mě někdo dokáže takhle naházet a na zemi dlouho udržet. Byla to moje chyba, nepočítala jsem s tím, že jí to bude vycházet."

Pudilová tak po tomto neúspěchu zařadila do přípravy na nadcházející zápas velkou změnu. Připravuje se totiž v irském gymu SBG, který proslavil ten nejpovolanější, Conor McGregor.

„Věděla jsem, že potřebuji změnu. V posledním zápase mi všechny věci úplně nesedly. Rozhodla jsem se proto trénovat v Irsku, kde v SBG gymu bydlím. Je to takové splnění snu, že můžu bydlet v tělocvičně. Trénuje mě John Kavanagh, který trénuje také Conora McGregora," vysvětlila Pudilová v medailonku.

"Už je to několik měsíců a myslím si, že si docela rozumíme. Nehraje si, myslí to vážně a tvrdě dře. Byla už i v UFC, takže není žádný začátečník," odpověděl Kavanagh, který v minulosti rovněž zápasil.

Podruhé během jediného roku se utká s polskou krví v podobě Marty Waliczekové. Ta má po porážce z prvního zápasu o motivaci postaráno.

„Vím, že jsem byla lepší. Byla jsem silnější. Vím, že jsem vyhrála, proto jsem měla ruku nahoře. Byla jsem velmi naštvaná, jak na rozhodčí, tak i na celou situaci, ale ne na Lucii," odpověděla zklamaně Waliczeková.

„Moc nás souboj s Lucií Pudilovou zajímal, protože takový souboj může Martě pomoct posunout se o hodně výš v žebříčku. Pokud Lucie přijde stejně nastavená jako Marta, tak můžeme očekávat, že to bude jeden z nejlepších letošních soubojů ženského MMA," nechal se slyšet trenér polské zápasnice Damian Herczyk.

Foto: Oktagon MMA

Lucie Pudilová (vlevo) v prvním souboji proti Martě Waliczekové

Také Waliczeková udělala v přípravě jednu změnu. Zařadila totiž trenéra, který je zodpovědný za její motorickou přípravu, což by jí mělo přinést více rychlosti a dynamiky.

„Pokud chci být nejlepší, musím ty nejlepší nejdřív porazit. Lucie by se mě měla bát. Zlepšila jsem se ve všem, co budu v OKTAGONu potřebovat. Vidím jen jedinou možnost, a to je ukončit tenhle zápas před limitem a vyhrát," dodala Waliczeková.

Reklama

Související témata: