Hlavní obsah

Bučení, pískot, nepochopení! Pikantní bitva bývalých kamarádů měla nečekaný konec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takový konec nikdo nečekal. Ostře sledovanou bitvu mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem „Bolo“ Melišem zvládl lépe druhý jmenovaný, přesto se spíš než o vítězi mluvilo o situaci z konce zápasu. Mikulášek totiž čelil kimuře, kterou sice neodklepal, přesto sudí jeho křik vyhodnotil jako podnět pro předčasné ukončení bitvy. Zaplněná aréna rázem začala hlasitě bučet.

Svoji Ostravu nedobyl. Václav Mikulášek zakřičel bolestí a byl konec zápasu. Video: Sport.cz

 
Článek

Dvakrát odložený souboj se konečně uskutečnil. Vyhrocená atmosféra mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem „Bolo" Melišem se každým dnem stupňovala, bývalí kamarádi si to konečně mohli vyříkat v kleci tváří v tvář. Duel ale netrval dlouho. Mikulášek sice vzal soupeře na zem, tam ale čelil nebezpečné kimuře, která se mu stala osudnou.

„Byl jsem si kimurou jistý na sto procent, i na tréninku mi to vychází. Byla to jedna ze zbraní, kterou jsem chtěl použít až v druhém kole, trochu jsem se pobláznil. Nejprve mi z toho unikl, podruhé jsem ale věděl, že pokud neodklepe nebo nezakřičí, tak mu tu ruku urvu," vysvětlil Meliš.

Sežer ho..o a chcípni! Vyhrocená slovní bitva Václav Mikulášek vs. Tomáš Bolo MelišVideo: Sport.cz, OKTAGON MMA

Zápasník přezdívaný Baba Jaga sice neodklepal konec zápasu, přesto hlavní sudí souboj ukončil. Důvodem byl výkřik bolesti, který byl evidentní a pro sudího vše znamenalo to stejné, jako kdyby zápasník odklepal. Zaplněná hala vše přesto nesla nelibě a hodně hlasitě bučela.

„Jednou jsem prohrál stejně. Páčili mi nohu, já jsem zařval a rozhodčí to ukončil. Od té doby si na to dávám pozor. Možná jsme ale jen předešli zbytečnému zranění," pokračoval slovenský bijec.

Zklamaný Mikulášek byl nejprve ukončením zápasu zaskočen, poté ale prohru přijal, a dokonce přišlo i smířlivé podání ruky. „Poprvé jsem si zařval, abych si ulevil a pomohl si. Podruhé to bylo stejné, ale rozhodčí to hned ukončil. Moje chyba, neměl jsem řvát," připustil rodák z Ostravy.

Reklama

Související témata: