Hlavní obsah

Další pokrok! McGregor se přibližuje k návratu. Jednoho soupeře ale musí vyloučit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejpopulárnějších MMA zápasníků Conor McGregor usilovně pracuje na svém návratu do klece, kde se naposledy objevil loni v červenci, kdy si v zápase s Dustinem Poirierem zlomil nohu. Kontroverzní Ir však od té doby ušel obrovský kus cesty a nyní znovu informoval o svém zdravotním stavu.

Foto: Zuffa LLC via Getty Images

Conor McGregor naposledy zápasil v červenci letošního roku.

Článek

Jeho nešťastná zlomenina ze třetího vzájemného souboje s Dustinem Poirierem plnila titulky médií po celém světě. Pro irského zápasníka se navíc jednalo o druhou porážku v řadě, a i v této souvislosti se spekulovalo o tom, zda se ještě někdy v kleci představí. A vypadá to, že skutečně ano. McGregor se totiž postupnými krůčky přibližuje návratu, který se s největší pravděpodobností odehraje ještě v první polovině letošního roku.

McGregor se momentálně se zaměřuje pouze na trénink s použitím rukou, v dohledné době by mohl zatěžovat i zlomenou nohu. Navíc údajně zbývá jen několik týdnů, než se slavný Ir vrátí do plného tréninkového nasazení.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Rodák z Dublinu o své cestě po zranění aktivně informuje, také nyní se podělil s pozitivními zprávami. „Třetí boxerský den byl bez problémů. Brzy bude toto zranění vzdálenou vzpomínkou na cestě za bojovými uměními," informoval McGregor na svých sociálních sítích.

„Nikdo nemá cestu bez nerovností - ale vítězství je o pozitivním přístupu, odhodlání a tvrdé práci. Jsem zpět a stále se zlepšuji," pokračoval rodák z Dublinu, který zároveň v nedávném rozhovoru prozradil, že by se rád utkal o titul v lehké nebo veltrové váze.

V prvním případě se mu to alespoň prozatím nepovede. UFC totiž informovala o podobě jména pro další obhajobu současného šampiona lehké váhy Charlese Oliveiru. Brazilec se dle předpokladů utká s Justinem Gaethjem, který si o titulovou šanci řekl díky výhře nad Michaelem Chandlerem. Ke vzájemnému souboji dojde 7. května na turnaji UFC 274.

„Chci titul, uvidíme, v jaké váze to bude. Cítím se každým dnem silnější," dodal McGregor v nedávném rozhovoru pro Mirror Fighting.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.