Hlavní obsah

McGregor půjde ještě letos zpět do akce. Proti komu se představí?

Dublin

Conor McGregor se připravuje na další zápas. Nebude se ale jednat o klasický zápas v kleci. V plánu je totiž boxerský zápas na invalidním vozíku proti imitátorovi Al Foranovi. Souboj se uskuteční již v prosinci v irském Dublinu a jeho výtěžek poputuje na pomoc Irské asociaci vozíčkářů.

Foto: Zuffa LLC via Getty Images

Conor McGregor naposledy zápasil v červenci letošního roku.

Článek

Irský zápasník se tak zpět do zápasové praxe vrací poprvé od července. Tehdy při završení ostře sledované trilogie podruhé za sebou podlehl Dustinu Poirierovi, navíc si v zápase zlomil nohu, což byla krom porážky další hořká pilulka. Pro kontroverzního zápasníka to navíc znamenalo dlouhou pauzu, kterou si nyní může zpestřit.

McGregor se totiž v prosinci představí v boxerském charitativním duelu. Nebude se ale jednat o ledajaký zápas. Ten totiž proběhne na invalidním vozíčku a jeho soupeřem bude imitátor a komik Al Foran, který je známý tím, že napodobuje McGregora.

„Dnes začínáme s přípravou na můj boxerský zápas na invalidním vozíku na pomoc Irské asociaci vozíčkářů. Jsem nadšený z toho, že si užiju zábavu, a přitom dám do držky imitátorovi celebrity Al Foranovi. Mohl jsi být Al Pacino, Joe Pesci, dokonce i velký Tyson Fury, ale pro mě jsi jen tlustý Al z Tallaghta," znělo na Twitteru bývalého šampiona UFC.

Původně se předpokládalo, že se tento souboj uskuteční již v září. Později se však potvrdilo, že McGregorův zdravotní stav není dostačující k tomu, aby mohl zápasit na invalidním vozíku.

Ir však v posledních dnech obdržel oficiální lékařské schválení k návratu do tréninku. Zatím ale s omezením. Až v následujících měsících bude moci do tréninku zapojit kopy, grappling a běhání.

Reklama

Související témata: