Hlavní obsah

Nejrychlejší KO! Ukrajinský tvrďák z Kyjeva stanovil v Polsku nový rekord

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět vteřin. I takhle rychle může skončit zápas v kleci. Na vlastní kůži se o tom na turnaji největší polské organizace KSW přesvědčil čtyřiadvacetiletý polský tvrďák Damian Piwowarczyk. Bleskově si na něj vyšlápl neporažený Ukrajinec Bogdan Gnidko, který ukázal svůj talent a pomalu a jistě se dere na výsluní.

Foto: KSW

Ukrajinský MMA bojovník Bogdan Gnidko stále drží neporazitelnost.

Článek

MMA je nepředvídatelný sport, na čemž se shodnou všichni jeho účastníci. Stačí jeden náhodný úder a několikaměsíční příprava může přijít v niveč. A výjimkou to rozhodně není. O víkendu se o tom například přesvědčil již bývalý šampion veltrové váhy organizace UFC Nigerijec Kamaru Usman, který zaspal závěr zápasu a 56 vteřin před koncem pátého kola byl knokautován.

Mnohem kratší pobyt v kleci ale zažil polský tvrďák Damian Piwowarczyk, kterého na turnaji největší polské organizace KSW 71 přivítala neporažená naděje Bogdan Gnidko. Souboj dvou talentovaných bojovníků ale skončil bleskově a natěšení diváci si sotva stačili sednout na svá místa. Stačilo pouhých 5 vteřin.

Poté, co si oba bojovníci sportovně plácli, to Piwowarczyk zkusil kopem na soupeřovu nohu, což se mu vymstilo. Gnidko mu jí totiž reflexivně zachytil a sám se vší silou opřel do tvrdého úderu pravou rukou, který zamířil přesně na nekrytý obličej. Vypínák! Prvně jmenovaný se sesunul k zemi, kde rozjetý protivník ještě trochu zbytečně zkoušel vítězství pojistit.

Následovala obrovská radost. Teprve jednadvacetiletý Ukrajinec Gnidko se v euforii rozběhl po kleci, začal poskakovat a vychutnávat si pocit osmého vítězství mezi profesionály. Rodák z Kyjeva navíc zaznamenal nejrychlejší knokaut v historii polské organizace KSW. Tenhle rekord bude horko těžké někdo překonávat. Ten dosavadní činil 11 vteřin.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.