Hlavní obsah

Nekompromisní zásah! Fanynka se řítila ke kleci, ochranka neměla slitování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turnaj UFC 274 nepřinesl pouze zajímavé momenty v kleci, ale také mimo ni. Ke kurióznímu činu se rozhodla jedna z fanynek, která po posledním duelu chtěla vniknout do klece, což se jí nakonec vymstilo. Její pohyb totiž zachytil člen ochranky, který nekompromisně zakročil a odhodil ji na zem. Video z incidentu se rázem začalo lavinově šířit internetem.

Foto: @imlavishbishhhh

Fanynka se na turnaji UFC 274 pokusila dostat do klece.

Článek

Strhující turnaj UFC 274 dostal diváky do varu. Pocit euforie zřejmě pohltil i jednu z pravděpodobně podnapilých fanynek, která se několik vteřin po posledním duelu odhodlala k odvážnému činu, chtěla se dostat do klece mezi zápasníky. Neznámá žena nejprve jednoduše přelezla zábranu, poté se pódiem doslova řítila směrem k cíli. Její zběsilý úprk sice zpočátku ochranka nezpozorovala, krutá realita ale přišla těsně před klecí.

Sotva, co se fanynce povedlo vylézt stupínek k oktagonu, přišla drsná zábrana v podání pozorného člena ochranky, který si nebral servítky a ženu odstrčil takovým způsobem, že tvrdě přistála na zemi. Tam na ní už číhala další posila z řad ochranky a ambiciózní ženu odvedla na kontrolované místo.

Netrvalo dlouho a video z incidentu se stalo na sociálních sítích hodně populární. Naprostá většina lidí ocenilo bystrost člena ochranky, který si počínal chladnokrevně. Neznámá fanynka si nejenže neudělala dobré jméno, navíc se naivním pokusem spíše zesměšnila.

Reklama

Související témata: