Hlavní obsah

Nekončící patálie! Tvrďák se v kleci nepředstaví, znovu čelí nepříjemnému zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není mu přáno. Český zápasník Miloš Petrášek podruhé během několika měsíců ohlásil zranění, kvůli němuž se nebude moct zúčastnit březnového turnaje OKTAGON Prime 5. Galavečer, který se měl uskutečnit ve slovenském Šamoríně, tak přišel o hlavní tahák. O zranění jako první informovala organizace OKTAGON MMA na sociálních sítích.

Foto: OKTAGON MMA

Miloš Petrášek se na turnaji OKTAGON Prime 5 nepředstaví.

Článek

Meloun, jak se Petráškovi přezdívá, se loni v červnu po necelém roce a půl znovu vrátil do klece. Po třech porážkách v řadě se mu konečně povedlo zvítězit a rázem se začalo mluvit o „znovuzrození" osmadvacetiletého zápasníka. Petráškovi se navíc na konci roku rýsoval další zápas, a sice proti Rafaelu Xavierovi, jenomže prvně jmenovaného do zápasu nepustilo zranění.

Duel se tedy přesunul a náhradním termínem měl být 26. březen na turnaji OKTAGON Prime 5 ve slovenském Šamoríně. Ani na druhý pokus se ovšem realizace zápasu nepodaří, Petráška znovu v přípravě zbrzdilo zranění. „Bohužel turnaj Prime 5 přichází o Miloše Petráška, kterému zranění překazilo přípravu na důležitý zápas s Xavierem," informovala organizace OKTAGON MMA na svých sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

K nepříjemné situaci se o několik hodin později vyjádřil také Meloun. „Měl jsem zranění, natrhl se mi sval a jsou to zhruba 2–3 měsíce. Začal jsem trénovat, myslel jsem si, že je to v pohodě a na sparingu s Patrikem Kinclem mi to znova prasklo. Byl jsem na sonu, kde mi řekli, že pokud se mi to stane ještě jednou, tak se mi to může urvat. Než by mi to přišili, tak by to byl rok rekonvalescence. Proto jsme se rozhodli, že ten zápas v březnu nebude," vyjádřil se Petrášek v pořadu MMA letěm světem.

S Petráškem se tak v nejbližší době počítat nemůže, naopak pro brazilského zápasníka Xaviera se bude hledat nový soupeř. Pakliže by se tomuto urostlému bijci znovu povedlo zvítězit, výrazně by si řekl o titulovou šanci. Polotěžká váha je totiž po odchodu (zatím neoficiálním) Viktora Pešty bez šampiona.

Viktor Pešta ohledně odchodu z organizace OKTAGON MMA
Jedná se spíš o únik informací, já bohužel zatím nemůžu nic říct. Jsem smluvně vázán mlčenlivostí, dokud to nebude oficiálně ohlášeno od promotéra. Momentálně nedokážu říct, jak dlouho to potrvá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články