Hlavní obsah

Nepoučitelný Růžička. Fighter si sypal popel na hlavu, po pár dnech ale opět uletěl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nedávném rozhovoru pro Sport.cz mluvil o tom, jak se změnil, že už si další ohrožení nemůže dovolit. „Už si nemohu dovolit udělat žádný převrat, nic, co by mě mohlo ohrozit,“ dušoval se český bijec Tadeáš Růžička. Tehdy byla řeč o napadení muže v pražských ulicích. V noci ze soboty na neděli si ale ze svých dřívějších prohlášení nic nedělal. Na sociálních sítích zveřejnil video, kde stojí před zavřeným fastfoodem, křičí na lidi stojící uvnitř a vyhrožuje jim.

Foto: Oktagon MMA

Český talent Tadeáš Růžička je novou posilou organizace RFA (archivní snímek).

Článek

Mohlo to působit tak, že se skutečně změnil, vrátil se na cestu, která ho dovede za velkou kariérou. Potom, co si za napadení muže v ulicích hlavního města vyslechl trest (soud ho poslal v jeho nepřítomnosti za výtržnictví na 11 měsíců do vězení s podmíněným odkladem na 40 měsíců - pozn. redaktora) vyprávěl v rozhovoru pro Sport.cz, že hlavním důvodem jeho tříměsíčního pobytu v Thajsku byly především osobní a sportovní důvody. „Věděl jsem, že Thajsko je asi jediná možnost, jak najít lásku ke sportu, thajskému boxu a boxu celkově. Byla to spíš spirituální cesta,“ vyprávěl.

Svá slova ale příliš dlouho nectil. Na svém Instagramu zveřejnil video, kde v noci ze soboty na neděli otravoval zaměstnance již zavřeného fastfoodu a pořvával na ně. Podle webu eXtra.cz, měl také zaměstnancům vyhrožovat. „Nechtěl jsem točit tohle video, ale tenhle zku*venec mi zavřel tohle okýnko. Takže víte, co to znamená. Buď mi dá to, co chci, nebo ho vytáhnu z tohohle okýnka a ukážu mu českou sílu.“

Šestadvacetiletý bijec dal dalším úletem pouze vodu na mlýn svým kritikům, kteří nevěří, že čtvrt roku na jihovýchodě Asie stačilo k tomu, aby došlo ke změně. „Po všem, co jsi udělal, musíš ještě natáčet tohle a dát to na IG… Opravdu ses nezměnil,“ reagoval jeden z komentujících.

Sám Růžička exkluzivně pro Sport.cz uvedl, že se o nic strašného nejednalo. „Byl jsem opilej, dělali si ze mě prd*l, tak jsem si to natočil klasicky, nic se nestalo,“ napsal bývalý zápasník Oktagonu.

Nejbližší budoucnost pražského rodáka ještě není úplně jasná. Šéf organizace RFA Boris Marhanský prozradil, že fanoušci uvidí Růžičku v září. Sám fighter ale doufá, že se v ringu představí dříve. „Nějaké zápasy se řeší, vzal bych něco i na poslední chvíli, protože jsem připravený. Měli jsme i schůzku s organizací Clash of the Stars,“ nevyloučil ani pokračování v populární organizaci.

Reklama

Související témata: