Hlavní obsah

Obrovská frustrace! Brno? Je to hnusné, nudné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Kontroverzní zápasník Václav Mikulášek se po půl roce vrací zpět do klece. Mělo se jednat o comeback v rodné Ostravě, avšak na to musí Baba Jaga zapomenout. Místo toho se bude muset popasovat se změnou dějiště, neboť covidová situace přesunula turnaj zpět do pevnosti Brno. Třiatřicetiletý fighter pochopitelně v sobě neskrývá obrovskou frustraci. Více už v našem rozhovoru.

Bolo má pro mě význam v Ostravě, ne jinde. Brno mě štve, neskrývá zklamání Václav MikulášekVideo: Sport.cz

 
Článek

Kamarádství je minulostí. Mikulášek se totiž na turnaji OKTAGON 29 tváří v tvář postaví Tomáši „Bolo" Melišovi a bude se jednat o válku bývalých kamarádů. Z kamarádství se totiž doslova během několika vteřin stalo nepřátelství. Staré časy jdou stranou, nyní je nahradí pěstní válka a touha vyřešit osobní spor.

„Nejde o nenávist. Já jsem toho člověka měl fakt rád. Byl to můj kamarád, fandil jsem mu. Když se na něj ptali, tak jsem řekl, že je to super kluk. A on přijde s takovou sračkou, abychom šli zápasit," reagoval třiatřicetiletý zápasník.

Václav Mikulášek vyrukoval při vážení na Karlose Vémolu s hřebíkemVideo: OKTAGON MMA

Dlouho očekávaný ostravský turnaj OKTAGON 29 nakonec kvůli nepříznivé covidové situaci v tamním regionu znovu změnil místo dějiště, hostitelem bude pevnost Brno.

„Pro mě je to strašně velký problém. Celkově se mi to nelíbí. Když to řeknu narovinu, tak Bolo má význam v Ostravě. Nikde jinde mě pro význam nemá. V Brně se mi zápasit nechce," neskrýval frustraci Mikulášek.

Ostravě tak znovu není přáno. Turnaj, který se měl odehrát již minulý rok v březnu, se musel znovu přesunout. Do Brna se přitom znovu podívá po půl roce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

"Jediné, co mě na tom štve, je to Brno. Je to hnusné, nudné, nebaví mě to. Není to pro mě ono. Není to Ostrava, není to doma. Já jsem se na tu Ostravu těšil, jak malé dítě. Nechci za to obviňovat OKTAGON, ale přijde mi to vůči mně, fanouškům nefér. Budou čekat další rok na další Ostravou? To nechtějí," pokračoval Mikulášek, který má na svém kontě osm výher.

Baba Jaga, jak se Mikuláškovi přezdívá, měl v přípravě na prosincový zápas nemalé patálie. Hned v jejím úvodu přišlo nepříjemné zranění.

„V přípravě jsem si zlomil nos a hned první den jsem si zlomil i nohu. Zvažovali jsme, že zrušíme zápas. Shodou okolností to byly mezikůstky na kotníku, takže to nebylo nic vážného," dodal.

Reklama

Související témata: