Hlavní obsah

Otřesné! Bojovník zavraždil lékaře kvůli sporu o očkování proti covidu. Kostí!

Tamuning/Praha

Něčemu takovému člověk zdráhá uvěřit. Ve společnosti rezonuje téma očkování proti koronaviru už nějakou dobu, tábory zastánců opačných názorů mezi sebou mají často ostré slovní střety. To, co provedl ruský profesionální bojovník MMA, však nemá obdoby.

Foto: Instagram @khozhiev_ak47

Akmal Khoziev zavraždil lékaře kvůli sporu o očkování.

Článek

Akmal Khoziev, přezdívaný AK47, byl zatčen guamskou policí poté, co údajně pobodal a zabil lékaře Mirana Ribatiho během sporu o očkování proti koronaviru ve městě Tamuning na ostrově Guam. Khoziev byl známý tím, že proti vakcinaci ostře vystupoval.

Podle jednoho ze svědků se oba muži dostali do sporu v Khozievově bytě během společného jídla. Khoziev začal Ribatiho škrtit, dokud neomdlel a poté ho bodl kostí do krku. Pak měl ještě popadnout nůž a lékaře pobodat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Akmal AK47 Khozhiev (@khozhiev_ak47)

Policie na místě činu našla Ribatiho tváří dolů v kaluži krve a bojovníka, který se k činu doznal. „Pane, to já, já jsem ho zabil," řekl údajně Khoziev policii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Akmal AK47 Khozhiev (@khozhiev_ak47)

Bývalý bojovník MMA a majitel tělocvičny, kterou oba muži navštěvovali, J. J. Ambrose uvedl, že ho zpráva příliš nepřekvapila. Byl to skvělý člověk (Khoziev), dokud se nezměnil... Dělali jsme všechno možné, abychom lidi upozornili na to, že AK už není AK," řekl. Naznačil tak možné psychické problémy bojovníka.

Toho čeká v pátek soud. Sedmadvacetiletý Khoziev čelí obvinění z trestného činu vraždy se smrtící zbraní prvního stupně a útoku se smrtící zbraní druhého stupně. Jeho kauce byla údajně stanovena na 1 milion dolarů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Akmal AK47 Khozhiev (@khozhiev_ak47)

Rus má na svém kontě čtyři profesionální zápasy v kleci. Ve třech případech dokázal zvítězit. Nyní se zdá, že další vítězství nějakou dobu nepřidá...

Reklama

Související témata: