Hlavní obsah

Perné hodiny prezidenta UFC. Za neznámého hosta u jeho domu vypsal odměnu, policie konala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovský dům plný luxusních a drahých věcí. To bylo lákadlo pro neznámého zloděje, který se v brzkých ranních hodinách pokoušel neúspěšně vloupat přímo do jedné z nemovitostí prezidenta nejslavnější bojové organizace UFC Dany Whitea. Ten dokonce za poskytnutí informací o pachateli nabízel přes 50 tisíc korun. Netrvalo dlouho a nabídnutá odměna skutečně vedla k zatčení.

Foto: Profimedia.cz

Šéf UFC Dana White.

Článek

Ačkoli prezident UFC v těchto dnech většinou pobývá ve svém mega sídle v Las Vegas, kousek od domovského místa nejslavnější bojové organizace, se jeden z neznámých mužů pokoušel vloupat do jeho další z mnoha nemovitostí na druhé straně země v oblasti Maine. A co by to bylo za sídlo, kdyby nebylo obohaceno o bezpečnostní kamery na každém rohu. Právě ty hrály stěžejní roli při následném pátrání po zloději.

White dokonce prostřednictvím sociálních sítích sdílel snímek pachatele, kterému se podle záběrů hned několikrát nedařilo vykopnout dveře. Po třech neúspěšných pokusech si mladík s mobilem v ruce všiml kamer a dal se na útěk. Prezidentovi UFC to pochopitelně neuniklo a vypsal odměnu za poskytnutí bližších informací.

„Tenhle s*áč se snažil vykopnout dveře do mého domu v Maine. Dám 2 500 dolarů (v přepočtu 55 tisíc korun) první osobě, která dá vědět policii, o koho se jedná. 2 500 dolarů tomu, kdo dá policii vědět, kdo je tenhle debil!“ vyhlásil slavný boss pátrání po osobě.

Netrvalo dlouho a případ má dobrý konec. Policie odvážného chlapíka vypátrala, což Whiteovi pochopitelně udělalo radost. „Dostali jsme ho. Děkuji všem, kteří se ozvali a pomohli. Rovněž díky pracovníkům v Levantu, vážím si vás, chlapi!“ sršel nadšením čtyřiapadesátiletý prezident. Zatčení potvrdila i kancelář šerifa Penobscota, který uvedl, že se podezřelý nachází ve vazbě a všichni jsou v bezpečí.

Související témata:
Vloupání
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.