Hlavní obsah

Pirát se opřel do soupeře! Vzbudíš se až na Nový rok, troufá si

Praha

Střední váha se za několik málo týdnů dočká titulové bitvy mezi Samuelem Krištofičem a Patrikem Kinclem. Nyní česko-slovenská organizace OKTAGON přišla s dalším promo videem, kde prvně jmenovanému rozhodně nechybí sebevědomí a oponentovi předpovídá knokaut. Netrvalo dlouho a vyjádřila se také náhrada Karlose Vémoly Patrik Kincl.

Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný (vpravo) s držitelem prozatímního titulu střední váhy Samuelem Krištofičem a druhým promotérem OKTAGON MMA Pavolem Nerudou.

Článek

"Kincl přišel po prohře a myslí si, že bude nový král OKTAGONu, ale já v těchto vodách plavu už hodně dlouho a toto mu nedovolím. Mám své psychopaty, kteří jezdí všude. Věřím, že O2 Aréna bude více moje doma, než Kinclova," zní v promo videu.

Slovenský zápasník rozhodně neočekává dlouhý zápas, naopak by ho chtěl ukončit co nejdříve.

„Zjistí, že v postoji na mě nebude stačit, takže půjde pro takedownu, který odmítnu. Tlak bude tak enormní, že nebude mít kam utéct. Sám jen bude čekat na ten úder. Chytím ho, udeřím a bude po zápase. Bude to první a nebo druhé kolo KO. Nepočítám, že bych ho měl trápit pět kol. Patriku, připrav se na to. 30.12. budeš knokautovaný a vzbudíš se až na Nový rok."

Jen pár hodin poté, co video spatřilo světlo světa, se pochopitelně k sebevědomým slovům vyjádřil také Kincl, který však nechce žádný trash talk.

"Pirátovo vyjádření mě samozřejmě neminulo. Nechystám se spadnout do nějakého laciného trash talku. Mně osobně to nijak neurazilo, spíše pobavilo. Doufám, že mu tohle sebevědomí vydrží i po prvním kole. Ono je celkem snadné dělat ramena mezi ploticemi a nikdy se nevydat do hlubokých vod mezi velké ryby."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Patrik Kincl (@patrik_kincl)

Jubilejní OKTAGON 30 se uskuteční symbolicky 30. prosince letošního roku a výhodu domácího prostředí bude mít Kincl.

"Osobně se mě více dotkla ta část, kde mluví o O2 aréně. Že ji prý ovládnou jeho fanoušci. To si nechá česko-slovenská #kinclarmy líbit? Teď to není jen můj fight, teď je to náš společný fight! P.s.: Jsem optimista a věřím, že O2 fakt bude!" dodal ve vyjádření na svém Instagramu.

Reklama

Související témata: