Hlavní obsah

Procházka chystá bombastickou zprávu! Dočká se titulového zápasu?

Je titulový zápas skutečně na dosah? Podle nejnovějších zpráv z tábora českého MMA zápasníka Jiřího Procházky to tak skutečně vypadá. V této souvislosti se v krátkosti vyjádřil trenér Martin Karaivanov, který na sociální síti uvedl, že se vše zdá být na dobré cestě. Je tedy titulový souboj v polotěžké váze s Gloverem Teixeirou skutečně na spadnutí? V nejbližších dnech či týdnech by mohlo být definitivně jasno.

Foto: UFC

Finalizují se jednání? Jiří Procházka se dost možná skutečně brzy dočká titulového zápasu.

Článek

V poslední době se prakticky neřeší nic jiného. Jiří Procházka trpělivě čeká na titulovou šanci, která by skutečně mohla přijít. Svět bojových sportů to sice považuje za hotovou věc, nicméně k žádnému oficiálnímu stvrzení ze strany UFC zatím nedošlo. Podle posledních zpráv se o titulovém souboji polotěžké váhy proti současnému brazilskému šampionovi Teixeirovi usilovně jedná a vše se zdá být na dobré cestě.

Právě s touto informací během čtvrtečního dopoledne přispěchal Procházkův trenér Martin Karaivanov, který na svém Twitteru zveřejnil sice stručný, avšak pro každého pochopitelný příspěvek. „Potěšující ranní zpráva. Vše se vyvíjí jak má a snad půjde ven co nevidět...," zní na Twitteru českého trenéra. Ten ke krátkému vzkazu navíc připojil i emoji poháru, což jasně nasvědčuje tomu, že se jedná o titulový zápas.

O finalizaci duelu u navíc před několika dny hovořilo i několik prestižních zdrojů. Například dle brazilského webu Canal Combat se zápas mezi Procházkou a Teixerou uskuteční 7. května na UFC 274 v brazilském Riu. Současný šampion by tak měl výhodu domácího prostředí. Nejbližší dny či týdny by měly napovědět, zda dojde k oficiálnímu oznámení zápasu. Vše se zdá být těsně před odklepnutím.

Reklama

Související témata: