Hlavní obsah

Procházka zažívá thajská muka. Místní gym je na hvězdu UFC hrdý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doladit detaily a může se jít na věc. Český MMA zápasník Jiří Procházka před více než týdnem odletěl do thajského Phuketu, kde se připravuje na titulový duel proti Gloveru Teixeirovi. Rodák z Hostěradic si na finalizaci přípravy vybral oblíbený gym Bangtao Muay Thai & MMA, který je na tréninkovou účast českého zápasníka patřičně hrdý.

Foto: Bangtao Muay Thai & MMA

Jiří Procházka během tréninku v gymu Bangtao Muay Thai & MMA.

Článek

Devětadvacetiletý Procházka se s Českou republikou rozloučil před více než týdnem a jeho další zastávku představoval thajský Phuket, kde probíhá závěrečná finalizace přípravy před titulovým duelem (11. června). „Přichází poslední fáze, kde se bude šponovat fyzická kondice. To bude teprve ta nejtěžší fáze," sdělil český zápasník před odletem.

„V Thajsku nás čeká aklimatizace, tréninky i podmínky máme domluvené. Budeme dolaďovat hlavu, rychlost, najeté věci, techniky nebo reakce. Navážeme na to, co jsme jeli tady," nastínil průběh tréninkových dní trenér Martin Karaivanov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bangtao Muay Thai & MMA (@bangtaomuaythaimma)

K ladění formy do posledních detailů pomáhá i místní gym Bangtao Muay Thai & MMA, kam se Procházka uchýlil k závěrečnému šponování zápasové podoby. Účast nejúspěšnějšího českého MMA zápasníka pochopitelně vzbudila velkou pozornost a hrdost, thajský gym o tom s nadšením informoval.

„Je nám obrovskou ctí, že Jiří Procházka finalizuje přípravu na titulový UFC 275 proti Gloveru Teixeirovi v Bangtao Muay Thai & MMA," vyjádřil se thajský gym na svých sociálních sítích. „Jiří vyrazil na misi pro zlato. Vzrušující styl a dlouhý seznam vítězných KO. Těšíme se na jeho vystoupení," pokračoval.

Místní gym je mezi světovými zápasníky hodně oblíbený, v minulosti zde své formy ladilo hned několik elitních bijců. Příkladem je ženská zápasnice Weili Zhang. Seminář zde zorganizoval i šampion UFC pérové váhy Alexander Volkanovski.

Procházka v Thajsku zůstane do 6. června, kdy odlétá do Singapuru, místa dějiště UFC 275.

Reklama

Související témata: