Hlavní obsah

Štěstí v neštěstí. Milionová hra zná dva navrátivší, musí spoléhat i na smůlu ostatních

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou zpátky, alespoň tedy z části. Více než 70 000 hlasujících fanoušků totiž rozhodlo o tom, že „šťastnými“ poraženými milionového projektu Tipsport Gamechanger je slovensko-moldavská dvojice Samuel „Pirát“ Krištofič a Ion Surdu. Oba bojovníci tak stále mohou žhavit naději na celkový triumf v mimořádné pyramidě, k návratu jim ale musí vypomoct i soupeři.

Foto: Oktagon MMA

Alex Lohoré (vlevo) a Samuel "Pirát" Krištofič během osmifinále turnaje Tipsport Gamechanger.

Článek

Milionový projekt s názvem Tipsport Gamechanger zkraje března poznal osm postupujících a osm poražených. Z osmifinále tak šťastlivci zamíří do čtvrtfinále, jehož první boje vypuknou již 20. května na turnaji Oktagon 43 v pražské O2 aréně. Ze skupiny poražených ale fanoušci mohli hlasovat o to, jací dva bojovníci se teoreticky mohou do pyramidy navrátit.

A po několika dnech hlasování bylo rozhodnuto. Dohromady se zapojilo více 70 000 hlasujících, kteří dohromady vybírali z devíti bojovníků (+Matúš Juráček za vítězství v rezervním fightu). Hlasování nakonec ovládl jeden ze dvou slovenských zástupců Samuel „Pirát" Krištofič, jehož parádní bitva s Alexem Lohorém zaujala natolik, že se ho hned 16 858 lidí rozhodlo vrátit zpět do milionového kolotoče.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Vyšlo to, jsem první! Postarali jste se o to!" neskrýval nadšení Krištofič. Na „čekačce" ho doplní moldavský fighter Ion Surdu, který v duelu proti Srbovi Bojanu Veličkovičovi padl již po necelých třech minutách, přesto utkvěl fanouškům v paměti atraktivním stylem boje. Dohromady pro něj hlasovalo 11 989 lidí.

„Dokázali jsme to! Děkuji všem, mám vás všechny rád. Odvedli jste skvělou práci. Společně jsme silní. Brzy se uvidíme v kleci Oktagonu," napsal na sociální sítě sedmadvacetiletý rodák ze Serpeni, který v předchozích dnech dostal padáka z největší evropské MMA organizace polské KSW.

A jaký je tedy následný postup? Oba bojovníci aktuálně čekají na to, zda se někdo z osmi postupujících nezraní nebo nebude připraven k čtvrtfinálovém boji. A pokud tomu tak nebude, tak se oba vybraní bojovníci proti sobě postaví v rámci tzv. rezervního fightu na jednom ze čtvrtfinálových turnajů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Jako první pod čarou byl polský tvrďák Lukasz Siwiec, který zaujal povedeným výkonem proti Davidu Kozmovi. Po těsné porážce byl jedním z aspirantů na návrat do pyramidy. Nakonec si připsal 9928 hlasů a účast v milionovém projektu pro něj končí. Ne zrovna slavně dopadla česká dvojice Matúš Juráček a Andrej Kalašnik. V hlasování to stačilo na sedmé, respektive osmé místo.

Čtvrtfinále turnaje Tipsport Gamechanger pokračuje 20. května, kde budou k vidění dva duely. David Kozma proti Alexi Lohorému a Louis Glismann s Melvinem van Suijdamem. Zbylé dva zápasy, tedy Andreas Michailidis s Marcelem Grabinskim a Bojan Veličkovič s Christianem Jungwirthem, proběhnou o necelý měsíc později na turnaji Oktagon 44 v německém Oberhausenu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články