Hlavní obsah

Superman v akci! Rus předvedl nečekaný knokaut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrazně si řekl o nominaci do kategorie knokaut roku. To, co na turnaji Eagle Fighting Championship předvedl Mehdi Dakajev, tak to se opravdu nevidí každý den. Ruský zápasník sice uklouzl, přesto v letu dokázal levým hákem zamířit na hlavu soupeře, který po úderu bezvládně spadl na zem. Dakajev tak obhajobu titulu zvládl ve velkém stylu.

Foto: Rustambarzukaev

Mehdi Dakajev (vlevo) zvládl obhajobu titulu krále lehké váhy organizace EFC.

Článek

Galavečer organizace Eagle Fighting Championship, kterou mimo jiné vlastní bývalý šampion UFC Chabib Nurmagomedov, se konal v Moskvě. Hlavním zápasem byl titulový souboj v lehké váze mezi současným šampionem Mehdim Dakajevem a Makkašaripem Zajnukovem. Duel vypsaný na pět kol přelezl do druhého dějství, které bylo finální.

Hned v úvodních vteřinách se strhla přestřelka, při které Zajnukov inkasoval tvrdou pravačku. Pro Dakajeva to byl okamžitý signál dobít otřeseného soupeře, což se sice povedlo, avšak trochu nečekaně. Druhý jmenovaný sice rozjel své rychlé ruce, před posledním úderem ale podklouzl. Ani to mu ovšem nezabránilo, aby i v letu přesně trefil soupeře, kterého knokautoval.

Úder alá Superman rázem obletěl celý svět a zcela určitě se zařadí do nominace na knokaut roku. Pro Dakajeva se navíc jednalo o čtrnáctou výhru a navíc úspěšnou obhajobu titulu lehké váhy.

Reklama

Související témata: