Hlavní obsah

V kleci nebylo úniku! Rychlé ruce nastartovaly demoliční jízdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další turnaj, další nekompromisní ukončení. OKTAGON 31 diváky nejednou zvedl ze sedadel, během galavečera byl například k vidění bleskový knokaut v podání Litevce Naglise Kanišauskase, který již po třinácti vteřinách sestřelil českého bijce Jakuba Běleho. Demoliční jízdu předvedl také Jakub Bahník, kterého později napodobil Vlasto Čepo, jehož rychlé paže mu vynesly nejen výhru, ale také bonus za výkon večera.

Hotovo za 13 vteřin! Litevec Kanišauskas poslal bleskurychle k zemi Jakuba BělehoVideo: Oktagon TV

 
Článek
Fotogalerie

Milovníci tvrdých a nekompromisních přestřelek si během turnaje OKTAGON 31 znovu přišly na své. A do tranzu je jistě dostalo bleskové ukončení v podání Litevce Naglise Kanišauskase, který si vyšlápl na favorizovaného Jakuba Běleho. Mnozí si přitom ještě nestačili sednout a bylo po zápase. Litevec totiž hned po třinácti vteřinách trefil tvrdou pravou a obrovitý soupeř se poroučel k zemi.

To ale zdaleka nebylo vše. Fantastickým výkonem se prezentoval také Jakub Bahník, který se podruhé za sebou postavil britskému soupeři. Tentokráte se proti němu představil Jay Cucciniello, jenž od úvodu tahal za kratší konec provazu. Český bijec si se svým rivalem spíše hrál a konec zápasu každou vteřinou visel na vlásku. A to se potvrdilo.

Dominantní výkon Jakuba Bahníka. Britského soupeře Cucciniella vyřídil za 3 minutyVideo: Oktagon TV

Bahník u pletiva rozjel rychlé ruce, pomohl si i tvrdými koleny a soupeři nezbylo nic jiného, než se po necelých třech minutách svalit na zem. Tam český zápasník pokračoval v precizním výkonu a donutil sudího ukončit zápas předčasně.

Bonus za výkon večera si nakonec odnesl slovenský tvrďák Vlasto Čepo. Duel s Brazilcem Alexem Silvou podle předpokladů skončil již v prvním kole a diváci se rozhodně nenudili. Prvně jmenovaný na to od úvodu pořádně šlápl a soka zásoboval salvou úderů. Vše se zdálo být na dobré cestě, jenomže do problémů se dostal také Čepo, který si dokonce v jednom z případů zatancoval.

To ho paradoxně zdravě naštvalo, rázem přišla demoliční jízda, které Silva nedokázal čelit. Pro slovenského bijce se tak jednalo o sedmou výhru mezi profesionály, přičemž pokaždé vyhrál již v prvním kole.

Atraktivní přestřelka. Vlasto Čepo si nejdřív zatančil a pak Brazilce Silvu zlikvidovalVideo: Oktagon TV

Rychlou výhru si připsal také Francouz Alex Lohoré, který v roli mírného outsidera nedal Zdeňku Polívkovi sebemenší šanci. Ba naopak. Český zápasník v klíčovém momentě zaspal, nechal si orazítkovat bradu a šel k zemi. Pro Francouze to byl jasný signál k tomu, aby dokončil zápas.

Precizním výkonem se prezentoval Patrik Kincl, kterému se v bitvě s Pirátem Krištofičem povedlo vybojovat opasek krále střední váhy. Ten po zápase symbolicky věnoval své ženě, jenž ho provázela náročnou přípravou. „Tenhle titul patří mojí ženě, která doma měla všechno na bedrech. Udělala mi skvělé podmínky," řekl Kincl bezprostředně po zápase.

Za vším hledej ženu. Patrik Kincl věnoval pás šampiona střední váhy své manželceVideo: Oktagon TV

S titulem, i když "jen" prozatímním, odešel také Belgičan Losene Keita, který v pětikolové bitvě dokázal přetlačil Ronalda Paradeisera. Prvně jmenovaný po nevýrazném prvním kole přepnul na vyšší rychlostní stupeň a bez většího zaváhání vyhrál jednomyslným výrokem bodových sudích. To navíc znamená, že se stane soupeřem pro právoplatného šampiona lehké váhy Ivana Buchingera.

Reklama

Související témata: