Hlavní obsah

Vémola si půjde pro titul v polotěžké váze. Získá ho proti srbskému soupeři?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český „Terminátor“ Karlos Vémola si jde na turnaji Oktagon 34 pro titul v polotěžké váze. Uzmout pás šampiona se pokusí proti srbskému zápasníkovi Aleksandarovi Iličovi. Vémola měl původně svést souboj s Rafaelem Xavierem, jenž účast odřekl, poněvadž potřeboval delší čas na přípravu. Duel je naplánován na 23. července na pražské Štvanici.

Foto: Oktagon MMA

Karlos Vémola. Ilustrační foto.

Článek

Známého českého bojovníka ve smíšených bojových uměních MMA Karlose Vémolu čeká v červenci klíčová bitva. V polotěžké váze bude aspirovat na titul. V klíčovém duelu se jeho vyzyvatelem stane srbský sok Aleksanadar Ilič, přezdívaný Joker, který tak nahradí jeho původního soupeře, Brazilce Rafaela Xaviera. Důvodem Xavierovy omluvy byl nepříliš velký dostatek času na přípravu. Vémola tak bude absolvovat souboj se Srbem Iličem.

Srbský bijec se na klání s českým bojovníkem těší. „Mluvil jsem se svým manažerem a ten mi řekl, že organizace OKTAGON, která je velmi rychle se rozvíjející organizací v Evropě, má volné místo v titulovém zápase polotěžké váhy. Viděl jsem video Karlose Vémoly, který chce také zápasit o titul a je mu jedno, s kým to bude. Rád se s tebou utkám," řekl na adresu Vémoly. Ilič byl v přípravě na sezonu PFL, ale nyní se chce porvat o tento titul proti českému zástupci.

Chyběly vám takedowny? Terminátor je zpět! Karlos Vémola nedal Pasternakovi šanciVideo: Oktagon TV

Aleksandar Ilič je zápasníkem německého UFD gymu. Jeho poslední štací bylo zápasení v polské organizaci KSW, kde zažil debut snů. Kopem do hlavy sestřelil medailistu z olympijských her Damiana Janikowského. Následovaly duely proti soupeřům, na které nevyzrál - Cezary Kesikovi a Michalu Materlovi. Iličovi aktuálně náleží 193. pozice světového žebříčku středních vah serveru Fight Matrix.

Takový byl Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo v zaplněné O2 areněVideo: Oktagon TV

Před necelým měsícem se v rámci OKTAGONU v libeňské O2 aréně uskutečnil souboj mezi Vémolou a raperem Marpem. Jejich zápas se shledal s bouřlivými ohlasy, jelikož duel byl předčasně ukončen. Důvodem byla pasivita poraženého Marpa. Vémola tedy zvítězil technickým knockoutem.

Vémola se naposledy v kleci představil na začátku června na turnaji OKTAGON 33 v německém Frankfurtu, kde si poradil s polským tvrďákem Michalem Pasternakem, kterého již po necelých čtyřech minutách ukončil na arm triangle choke.

Reklama

Související témata: