Hlavní obsah

Skalp Végha či příjezd na slonovi. Vémola vymýšlí velkolepý plán do Edenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má před posledním bojem kariéry, proto v hlavě hledá takovou variantu, aby dlouholetou etapu bojovníka uzavřel v tom nejlepším možném světle. Populární český bijec Karlos Vémola se připravuje na velkolepou akci na fotbalovém stadionu v Edenu, k níž dojde již 8. června, a na druhou stranu klece se postaví věčný rival Attila Végh. Touha po triumfu je obrovská, stejně tak dopřát divákům další nevšední zážitek. Terminátor například kuje plány na nástup ke kleci ve velkém stylu.

Překvapení! Ne jako Terminátor, ale jako král a s Karlem Gottem nastoupil na Štvanici Karlos VémolaVideo: Sport.cz

 
Článek

Pamatujete předloňský turnaj na pražské Štvanici? Karlos Vémola tehdy nabitý tenisový areál zaskočil památnou nástupovkou, při níž se před zápasem jako král nechal nést na trůnu s korunou na hlavě. Do toho všeho ikonická píseň od legendárního zpěváka Karla Gotta „Být stále mlád“. Diváci jednoduše zůstali v úžasu.

„Říkal jsem si, že ke královskému nástupu musí být hudba hodná krále, a na to tady máme jen Karla Gotta. Dneska mě doprovázel samotný Bůh,“ těšil se tehdy Terminátor, který královské dílo dokonal několik minut poté. V titulové bitvě bleskově smetl Srba Aleksandra Iliče a vybojoval pás šampiona polotěžké váhy.

Pozornost nyní spěje k Vémolovu konci kariéry, o čemž je sám přesvědčený. Podruhé v kariéře se postaví slovenskému velikánovi Véghovi, kterému má rozhodně co oplácet. Nyní si to oba rozdají před 30 tisíci fanoušky pod otevřeným nebem na fotbalovém stadionu v Edenu, kde se bude bojovat i o Terminátorův titul. Co přijde předtím? Dojde k dalšímu ikonickému nástupu směrem ke kulatému bojišti?

„Jedu se akorát projet na slonovi, nakrmit miláčka. Od zítřka pokračuje příprava na Eden. Kluci z Oktagonu říkali, že by chtěli zvláštní nástup na můj zápas s Attilkou. Co říkáte na příjezd na slonovi? To by byl opravdu zvláštní nástup,“ povídal s úsměvem Vémola ve videu z exotického Thajska, kam před několika dny přeletěl z amerického Las Vegas.

A jestli to 38letý bijec myslel vážně, napoví až chvíle těsně před očekávaným soubojem s Véghem. Je ale jasné, že turnaj Oktagon 58 se nejen svou velikostí dostane na samotný vrchol bojových galavečerů na tuzemské scéně. Možnost zápasit dostanou ti nejlepší, na své si přijdou i nažhavení fanoušci, pro něž nejsou připravené jen bitvy v kleci, ale i doprovodná show. A proč jim nedopřát další Terminátorovo předzápasové představení.

Sliby se dodržují. Karlos Vémola a Attila Végh se chystají na odvetu v EdenuVideo: OKTAGON MMA

„Budou tam 4 hlavní show prvky. O některých jednáme, mohly by být vystřelené. Jen tak si zkusit sen, jestli to náhodou vyjde,“ pousmál se Ondřej Novotný, spoluzakladatel organizace Oktagon MMA. V tuto chvíli je na galavečer v Edenu oznámeno pět duelů, na další se netrpělivě čeká. Spekuluje se také nad účastí šampiona střední váhy Patrika Kincla, jehož budoucnost na domácí scéně je stále nejistá.

Vrcholem bude již zmíněná Odveta století mezi Vémolou a Véghem, mírným favoritem je v tuto chvíli Slovák. „Myslím si, že po posledním zápase radši žádné predikce dávat nebudu, ale jestli něco můžu slíbit, tak to, že to po Attilově pětileté pauze do pátého kola rozhodně nedojde. To vám garantuji. Pokud to dojde do pátého kola a Attila to vydrží, tak klobouk dolů,“ uzavírá Vémola.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.