Hlavní obsah

Záhadná smrt. Ruský MMA bojovník se měl otrávit melounem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Rusku probíhá vyšetřování úmrtí třiatřicetiletého bojovníka MMA Alexandra Pisareva, který byl nalezen mrtvý ve svém bytě. Jeho manželka je hospitalizována ve vážném stavu v nemocnici. Oba se měli otrávit jídlem, konkrétně vodním melounem.

Foto: @BairesNewsOK, Twitter

Ruský MMA bojovník Alexandr Pisarev.

Článek

Podle ruských médií Pisarev žil v bytě společně se svou ženou a otcem Igorem Vladimirovičem, který je našel. Bylo mu divné, že nikdo nereaguje na pozvání na večeři. „Podíval jsem se do pokoje – Alexander a jeho žena spali. Přišel jsem blíž a pak jsem si uvědomil, že můj syn už nedýchá," řekl.

Příbuzní říkají, že Pisarev netrpěl žádnými chronickými nemocemi. V posledních zápasech prý pouze utrpěl zlomeniny prstů, jinak byl zdráv. Ruská média uvádí, že se bojovník se svou ženou otrávili jídlem, konkrétně melounem. „Všichni ale jíme stejné jídlo, žijeme společně," zopakoval Vladimirovič.

Přesnou příčinu smrti tedy odhalí až pitva. "Vyšetřovatelé za účasti forenzního specialisty provádějí dodatečné ohledání místa činu, zabavují věci relevantní pro vyšetřování a plánují forenzní chemické zkoumání," uvedl vyšetřovací výbor Moskevské oblasti.

Pisarev v kariéře nastoupil do pěti zápasů v oktagonu a připsal si pozitivní bilanci tří vítězství a dvou proher. Byl také finalistou mistrovství Evropy v MMA. Kromě smíšených bojových umění se věnoval také grapplingu, ve kterém se stal mistrem Moskvy.

Reklama

Související témata: