Hlavní obsah

Záhadná smrt. Vycházející hvězda zmizela, poté byla nalezena mrtvá na podlaze klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měl to být nejlepší výlet jejich života. Ten se ovšem během pár chvil změnil v tragédii. Parta hráčů z NRL, tedy australské ragbyové ligy, se po konci sezony vydala na výlet do Evropy. V Barceloně navštívila jeden z nočních klubů, ale právě tato návštěva se jednomu z nich stala osudnou. Čtyřiadvacetiletý Liam Hampson se oddělil od svých přátel a zhruba po 30hodinovém pátrání byl nalezen na podlaze klubu bez známek života.

Foto: @NZWarriors, Twitter

Mladý hráč ragby Liam Hampson zemřel.

Článek

Liam Hampson byl vycházející hvězdou týmu Redcliffe Dolphins, který v příští sezoně vstoupí do nejvyšší australské ragbyové ligy NRL. Do Evropy cestoval se svými kamarády z ligy. V Barceloně společně navštívili noční bar Sala Apollo a tam se také všichni viděli společně naposledy.

Jeden z Hampsonových přátel napsal ve středu večer na sociální sítě zmatený vzkaz, kde uvádí, že Hampsona neviděli od úterních brzkých ranních hodin, kdy klub opouštěli. Poté, co se neukázal 24 hodin, požádali o pomoc policii.

Po zhruba třicetihodinovém pátrání přišla tragická zpráva. Čtyřiadvacetiletý mladík byl nalezen na podlaze onoho klubu bez známek života. Policie se domnívá, že Hampson zřejmě spadl z desetimetrové výšky.

„Liam měl srdce ze zlata... slova nemohou vyjádřit náš zármutek," napsal hráčů otec na sociálních sítích. „Liam byl ten nejlepší bratr, jakého jsem si kdy mohla přát. Udělal ze mě lepšího člověka. Nemůžu ani slovy vyjádřit smutek," napsala Hampsonova sestra.

Hampson začal svou profesionální kariéru u Tweed Seagulls v roce 2019. Letos se připojil k Dolphins, se kterými měl hrát prestižní NRL.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.