Hlavní obsah

Zemřela mu přítelkyně, nyní i otec! Talentovaný zápasník prožívá smutné chvilky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2022 pro něj nemohl začít hůř. UFC zápasník Raulian Paiva se pár dní po Novém roce musel popasovat s hodně nepříjemnou zprávou. Kvůli komplikacím souvisejícím s covidem-19 přišel o svého otce, který zemřel ve věku 71 let. Zpráva o úmrtí byla zveřejněna na instagramovém účtu brazilského zápasníka.

Foto: UFC

Raulian Paiva na vážení před zápasem v UFC.

Článek

Jose Moyses Frazao byl kvůli komplikacím spojeným s covidem-19 hospitalizován už od 20. prosince loňského roku a se zdravotními patáliemi se potýkal více než dvacet dní. Podle brazilského zpravodajského portálu Globo Esporte AP se Moysesův stav zhoršil kvůli bakteriální infekci krve, která nakonec vyústila v jeho smrt.

„S těžkým srdcem vám musím oznámit, že otec Rauliana Paivy dnes v noci 9.1. 2022 zemřel. Váš Moyses byl velký válečník, vždy nás naplňoval hrdostí. Upřímnou soustrast rodině," zní na sociální síti šestadvacetiletého Brazilce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Raulian Paiva UFC (@raulianpaivamma)

Není to přitom poprvé, co Paiva čelí ve svém životě tragédii. Krátce poté, co podepsal kontrakt s UFC, zemřela jeho pětadvacetiletá přítelkyně. Ta pří jízdě na motorce nepřežila náraz opilého řidiče. Nehoda se přitom týkala také Paivy, ten však měl štěstí v neštěstí a tento nešťastný incident přežil bez větších šrámů.

Šestadvacetiletý Brazilec má v nejprestižnější bojové organizaci za sebou šest duelů, během kterých se mu povedlo třikrát vyhrát. Naposledy prohrál v polovině prosince, kdy jeho třízápasovou sérii neporazitelnosti přesekl opěvovaný Sean O'Malley.

Reklama

Související témata: