Hlavní obsah

Zpět do klece! Muradova čeká těžká zkouška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Uzbecký zápasník s českým srdcem Machmud Muradov se může těšit na další zápas v slavné UFC. 26. února příštího roku se utká s lotyšským tvrďákem Mishou Cirkunovem a nebude se jednat o nic jednoduchého. Pro Muradova se bude jednat o páté vystoupení v UFC, během své cesty si zatím připsal tři výhry a jednu porážku.

Foto: Petr Kníže

Machmud Muradov na vážení před třetím zápasem v UFC.

Článek

Muradov se tak zpět do klece podívá od srpna. Tehdy si připsal první porážku v UFC, kterou mu hodně překvapivě uštědřil Gerald Meerschaert. Do té doby se uzbeckému zápasníkovi povedlo uspět ve třech předchozích duelech a držel sérii čtrnácti vítězných zápasů v řadě. To se změnilo v již zmiňovaném souboji proti zkušenému Meerschaertovi, který ve druhé minutě druhého kola dokázal Muradova utáhnout na rear-naked choke.

Jednatřicetiletý Uzbek má nyní před sebou pátou zkoušku a znovu se nebude jednat o nic jednoduchého. Soupeřem bude veterán UFC, lotyšský zápasník Misha Cirkunov. Ten v nejprestižnější bojové organizaci působí od roku 2015, od té doby zápasil v jedenácti případech a zvítězit se mu povedlo v šesti soubojích.

Foto: UFC

Misha Cirkunov je dalším soupeřem Macha Muradova.

„Podepsal smlouvu na další zápas! 26. února budu mít svůj další zápas v UFC. Děkujeme všem za podporu a pozornost. Společně jdeme pro vítězství," informoval Mach na svém Instagramu. On sám přitom jméno soupeře nepotvrdil, na povrch však prosákly informace z jiných zdrojů.

Cirkunov však nemá nejlepší formu, na výhru čeká od září roku 2019. Naposledy ale svedl parádní bitvu s Krzysztofem Jotkem, který vyhrál až na body. Muradov si také v tomto duelu bude muset dát pozor na submise. Cirkunov hned osmkrát z patnácti výher dokázal vyhrát prostřednictvím tohoto typu ukončení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články