Hlavní obsah

Nejlepší český boxer půjde do boje o domácí titul. Soupeř se mě nebojí, říká nadšeně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší český profesionální boxer Vasil Ducár se chystá do akce. A ve hře bude titul. Tentokrát ten v český v křížové váze. Na galavečeru ve Znojmě se Ducár představí proti Marku Procházkovi. "Marek je hodně zkušený borec, ostatně má lepší skóre, než mám já," vyzdvihuje kvality soupeře Ducár. Statistiky mluví jasně, Procházka prohrál v kariéře o jeden zápas méně. Znojemský rodák ovšem boxoval mimo jiné dvakrát o světový titul.

Foto: Matěj Třasák

Nejlepší český profesionální boxer Vasil Ducár.

Článek

Ve Znojmě fanoušci uvidí duel české jedničky proti tuzemské čtyřce v křížové váze. "Hlavně jsem rád, že se zápas uskuteční, protože jsme oslovili i českou dvojku Vaška Pejsara i českou trojku Vladimíra Řezníčka, ale ani jeden zápas nepřijal," vysvětluje Ducár.

Na nabídku kývl až další rohovník v pořadí. "Jsem rád, že Marek zápas vzal. Sám říká, že se mě jako jediný v Česku nebojí, za což jsem rád," pokračuje dvaatřicetiletý boxer, který se po delší době představí ve Znojmě, kde před sedmi lety vyhrál český titul v amatérské kategorii. "Doufám, že se mi doma zase povede a obhájím český profesionální titul," dodává Ducár, který je civilním povoláním policista a příslušník speciálních jednotek.

Reklama

Související témata: