Hlavní obsah

Neporažený Mayweather má další práci. V ringu ho vyzve populární youtuber

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani v pětačtyřiceti letech stále nemá dost! Legendární boxer Floyd Mayweather se znovu představí mezi šestnácti provazy. Neporažený Američan svede další exhibiční bitvu, ve které se tentokráte postaví jednomu z nejpopulárnějších youtuberů Spojeného Království Dejimu. Zápas se uskuteční 13. listopadu v Coca-Cola Areně v Dubaji, na turnaji se mimo jiné představí i mladší bratr Tysona Furyho Tommy.

Foto: https://www.instagram.com/floydmayweather/

Legendární Floyd Mayweather se představí v další exhibici.

Článek

Exhibiční zápas za velký balík peněz? U legendárního boxera Floyda Mayweathera se (téměř) pokaždé můžete dočkat kladné odpovědi. Pětačtyřicetiletý Američan tentokráte kývl na nabídku utkat se s populárním youtuberem britské scény Dejim, který v srpnu konečně dokázal ve svém čtvrtém boxerském duelu zvítězit.

„Obrovské díky Global Titans a mému týmu za možnost vyzkoušet si tuto neuvěřitelnou příležitost. Je to privilegium být hlavní hvězdou této fenomenální podívané v Dubaji proti skvělému Floydu Mayweatherovi. Bude to zábava!" má radost pětadvacetiletý populární youtuber, který v ringu mimo jiné změřil síly i s jiným youtuberem, Jakem Paulem.

K souboji legendárního boxera s hvězdou internetu dojde 13. listopadu v Coca-Cola Areně v Dubaji a bude se jednat o hlavní zápas turnaje. Neporažený Mayweather tak svede čtvrtou exhibici od roku 2017, kdy uzavřel profesionální kariéru. Američan se nejprve utkal s japonským kickboxerem Tenšinou Nasukawou, poté youtuberem Loganem Paulem, boxerem Donem Moorem a před dvěma měsíci s bojovníkem MMA Mikurou Asakurou. Za poslední duel si vydělal v přepočtu až 500 milionů korun.

Jeden z nejuznávanějších boxerů všech dob se navíc netají přáním uskutečnit druhé měření sil s kontroverzním bojovníkem MMA Conorem McGregorem, který se však k odvetě příliš nemá. V prvním duelu, který se uskutečnil v roce 2017, byl přitom ve hře natřískaný měšec přesahující 10 miliard korun.

Reklama

Související témata: