Hlavní obsah

Neuvěřitelné K.O. v UFC. Kop z otočky vypnul soupeře

Praha

Nebyl na hlavní kartě bojovníků, přesto se o jeho výkonu mluví nejvíce. Důvod je jasný. Joaquin Buckley na UFC Fight Night 179 v Abú Zabí předvedl ukončení, které obletělo svět. Kdo sleduje akční filmy, viděl kop z otočky v ostrém zápase, který soupeře ukončil. Impa Kasanganay v tomto boji dohrál ve druhém kole.

Foto: Instagram: UFC

Joaquin Buckley předvedl výstavní kop v Abú Zabí.

Článek

Otočka a kop, který byl označen za výkon večera. Zápas trval sedm minut a tři sekundy. Co se stalo před samotným kopem, bylo hned zapomenuto. I kdyby šestadvacetiletý Američan celou dobu prohrával, tohle už nikoho nebude zajímat. Všichni vidí efektní kop, který rozhodl.

„Šéf (Dana White) mi právě řekl, že mi chce dát všechny bonusy, tohle vítám, chci všechny. Abych byl upřímný, je to neskutečné, když se mnou mluvil. Tohle je úžasné, je neskutečné, že ke mně přišel Dana White a mluvil se mnou," byl u vytržení po zápase Buckley.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

SIMPLY UNBELIEVABLE 🤯 Is this the greatest KO in UFC history!? #UFCFightIsland5 [ #InAbuDhabi @VisitAbuDhabi ]

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),Říj 10, 2020 v 4:40 PDT

Američan umí rozdávat předčasná ukončení. V profesionální kariéře má za sebou čtrnáct zápasů, jedenáctkrát vyhrál, z toho osmkrát na K.O., případně T.K.O. V UFC má Buckley za sebou dva duely, první prohrál před limitem, druhý vyhrál před limitem a dal o sobě navíc hodně vědět.

„Bylo to otevřené. Držel jsem si rovnováhu, on mě popadl za nohu, tak jsem se jen otočil a kopl. Zamířil jsem, vystřelil a máme výsledek, který jsme chtěli," popsal vítězný moment muž, který za předvedený výkon dostal bonus padesát tisíc dolarů.

Reklama

Související témata: