Hlavní obsah

Překvapivý soupeř! V ringu dojde k česko-slovenské válce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělo se jednat o završení trilogie, té se však diváci nedočkají. Boxerský souboj mezi Attilou Véghem a Emmanuelem Newtonem nakonec dva dny před jeho uskutečním doznal změny. Americký zápasník byl pozitivně testován na koronavirus a organizátoři Fight Night Challenge (FNC) museli narychlo hledat náhradu. A tu našli nesmírně rychle. Je jím Patrik Kincl, kterému start v zápase umožnila organizace OKTAGON MMA.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh se 27. prosince utká v boxerském souboji s Patrikem Kinclem.

Článek

"Je nám to líto, ale Američan Newton byl na americkém letišti pozitivně testován na covid-19. Nového soupeře pro Attilu Végha oznámíme dnes (v sobotu) po obědě. Můžeme slíbit, že to bude pro mnoho fanoušků bojových sportů velké překvapení a opravdu skvělá zpráva," znělo na sociální síti organizace Fight Night Challenge těsně před sobotním polednem.

A o pár desítek minut později přišla překvapivá náhrada. Místo Američana se do boxerského ringu podívá Patrik Kincl, kterému start v zápase umožnila organizace OKTAGON MMA, pod jejíž taktovkou bude český bijec poprvé zápasit 26. února v titulové bitvě se Samuelem Pirátem Krištofičem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FNC (@fightnightchallenge)

"Vzhledem k tomu, že Emanuel Newton byl před odletem pozitivně testován a do boxerského zápasu s Attilou Véghem nemůže nastoupit a především proto, že jak říká Attila, "Spolu jsme nejsilnější," jsme umožnili, aby turnaj Fight Night Challenge měl ten správný vrchol. Za Newtona jsme proto jako velmi zajímavou náhradu pro Attilu uvolnili do zápasu Patrika Kincla. A také se tím více srovnají šance hlavního zápasu #OKTAGON31 - PIRÁT vs. KINCL, když budou mít oba borci boxerský zápas ve stejnou dobu," vyjádřila se organizace OKTAGON MMA na sociálních sítí.

Netrvalo dlouho a k celé situaci se vyjádřil také Patrik Kincl. "Co si budeme povídat, borci z Fight Night Challenge mi trochu pozměnili sváteční plány. No, ale i s plným bachorem řízků a bez čisté boxerské přípravy je tohle nabídka zápasu, kterou jsem prostě nemohl odmítnout," zní na Instagramu.

A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. A vesměs se jednalo o samé pozitivní komentáře natěšených fanoušků. Ti se tohoto překvapivého zápasu dočkají již 27. prosince, navíc se bude jednat o první turnaj nové organizace Fight Night Challenge. Na galavečeru se mimo jiné představí také rapper Rytmus, který změří síly s Gáborem Borárosem. Ostře sledovaným soubojem bude také duel mezi Samuelem Krištofičem a Alexandrem Cvernou.

Reklama