Hlavní obsah

UFC vidělo další spektakulární ukončení. Podívejte, kdo se s tím nepáral

Las Vegas

UFC Fight Night 183 možná nebyla, co se týče jmen, tak silně obsazenou show jako v minulých týdnech, několik okamžiků si však stojí za to připomenout. Především duel na hlavní kartě, těsně před vrcholem večera, stál za to. To, co předvedl Kalinn Williams se nevidí každý den.

Foto: Sport.cz

Rafael dos Anjos (vlevo) zasahuje Paula Feldera v hlavním zápase UFC Fight Night.

Článek

Co za příběhy další noc v Las Vegas nabídla?

Problémy s duelem večera, kdy Paul Felder nakonec zachránil hlavní zápas, když narychlo zaskočil za Islama Makačeva. A vzdoroval velmi statečně, favorita zápasu Rafaele dos Anjose donutil jít do pěti kol a po necelé týdenní přípravě odvedl dobrou práci, ač nezvítězil.

Tentokrát však minimálně jeden zápas, který předcházel duelu dos Anjose s Felderem, nabídl spektakulárnější řežbu už od první sekundy. Odborníci predikovali rychlý konec a také se tak stalo. Favorizovaný Abdul Razak Alhassan neustál ránu Američana Kalinna Williamse, který rozhodně není tak známý jako jeho protivník (Williamsovo ukončení najdete v čase 1:56).

Stylem boje a obrovskou ranou však jeho hodnota v sobotním večeru řádně vzrostla. Ukončení bylo opravdu nekompromisní a minimálně Dana White už si plánuje, jak vybuduje další hvězdu...

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.