Hlavní obsah

Vydržel neskutečný bomby, smekl před Rytmusem Marpo, který prožil své Nagano

Praha

Mají to za sebou. A ještě pár dnů budou svoji přestřelku v ringu cítit i vidět. Šest kol boxu Marpa s Rytmusem neskončilo bez šrámů v obličeji. Nakonec před vyprodanou O2 arenou na galavečeru XFN vyhrál na body Marpo. „Ve druhým kole byl nahulenej, ale klobouk dolů, že vydržel. Byly to neskutečný bomby,“ uznal vítěz kvality soupeře.

Marpo si připadal jako v Naganu a smekl před RytmusemVideo: Sport.cz

 
Článek

Druhé kolo bylo klíčové pro celý duel. Rytmus zvládl tři počítání, sok ho nedokázal dorazit. „Tam byla velká krize, ale ustál jsem to. Měl jsem štěstí, viděl jsem ve třetím kole, že se vybouchal, tam jsem se vzchopil a řekl si, že do šestého kola to odboxuju," zhodnotil duel vybarvený Rytmus.

Marpo si před dvěma měsíci zlomil čtyři žebra, tenhle problém musel zůstat utajen. K tomu cítil i rozbité klouby. Přesto si celý večer a zápas užil. „Měl jsem pocit, že je dneska Nagano. Hnal jsem se za K.O., strašně jsem si to užil, tahle noc je jen jednou za život."

Součástí galavečeru byly i další zápasy. Jak viděl svoji výhru Karlos Vémola?

Co vzkázal Karlos Vémola Marpovi? A jaká byla rapperova reakce?Video: Sport.cz

Vyhecovanou bitvu Patrika Kincla s Petrem Ondrušem vyhrál v prvním kole hradecký zápasník, který měl v případě porážky připravený nečekaný verdikt - konec kariéry.

Kdyby to proti Pínovi nevyšlo, nejspíš bych ukončil kariéru, přiznal Patrik KinclVideo: Sport.cz

Návrat do ringu téměř po pěti letech prožil boxer Lukáš Konečný, který nepřipustil překvapení a masíroval žebra Matúše Babiaka celých osm kol.

Lukáš Konečný nejspíš v ringu už nic nechystá. Jedině za pořádný prachy!Video: Sport.cz

Stále neporaženým zůstává zápasník MMA David Dvořák, který jede na vítězné vlně už šest let. Jaká je jeho budoucnost? No, míří za hranice.

Po vítězství nad Ukrajincem rozhoduje David Dvořák o své budoucnosti v MMAVideo: Sport.cz

Reklama