Hlavní obsah

Z Čech do Ameriky na trénink s miliardářem. I takto vypadá příprava zápasníka MMA

Praha

Není boxer, přesto se k jedné z největších ikon tohoto sportu dostal velmi blízko. Zápasník MMA Makhmud Muradov se připravuje na další zápas v Los Angeles, kde se potkává také s Floydem Mayweatherem. Před pár hodinami si byl s neporaženým Američanem zaběhat.

Foto: Facebook: Makhmud Muradov

Floyd Mayweather (vlevo) a Makhmud Muradov.

Článek

„Brzký ranní běh se šampionem. Když chcete být nejlepší, musíte trénovat s nejlepšími. Když vy spíte, my tvrdě makáme, takhle se dělají peníze. Každé ráno máte dvě možnosti. Spát se svými sny, nebo vstát a pronásledovat je," napsal Muradov na svůj facebook.

Český Uzbek se v Americe připravuje na duel organizace XFN, který bude mít 16. března v Brně. Proti němu se postaví řecký zápasník Stamatis Moroulis, jenž má v MMA bilanci 11 výher a 3 porážky. Muradov má nyní 18 vítězství a 6 proher. Posledních sedm zápasů vždy vyhrál.

Muradov se chce dostat do UFC, nejslavnější MMA ligy na světě. Pomoci mu má také spojení s Mayweatherem, kde se stal členem jeho The Money Teamu, sportovního uskupení miliardáře, který v ringu odboxoval 50 zápasů a všechny vyhrál.

Prosadí se Muradov v americké organizaci UFC? A kdy? Posledních sedm bitev vybojoval na české půdě.

Mayweather je sice ve sportovním důchodu, ale občas se vrátí na lehké sportovní protažení. Naposledy na konci minulého roku, když v exhibičním utkání v Japonsku neměl sebemenší problém s Tenshinem Nasukawou, který nevydržel ani jedno kolo. Po dvou minutách šel mladý sok k zemi a rozhodčí duel ukončil.

Po 136 sekundách hozený ručník v ringu a poražený se neubránil slzám. Mayweather měl slíbeno za 9 minut zápasu 9 milionu dolarů. Nakonec se mezi provazy ani tak dlouho nezdržel, ale peníze zůstaly stejné. Tento muž nevydělal sportem miliardy korun náhodou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.