Hlavní obsah

Obhájce bude na Tour připraven. Zase jsem ztratil brýle, láteří

Arlesheim/Praha

Obhájce titulu na Tour de France Geraint Thomas fanoušky na svém twitterovém účtu ubezpečil, že slavný závod pojede. Cyklista v úterý sice havaroval během závodu Kolem Švýcarska, ze kterého musel odstoupit, vážnějším zraněním ale naštěstí unikl a do Tour bude fit.

Geraint Thomas utrpěl hodně nepříjemné zraněníVideo: s, sntv

 
Článek

„Jsem v pořádku. Udeřil jsem se do hlavy a potřeboval stehy nad okem, takže mi lékaři zakázali vrátit se na kolo. To ale znamená jen to, že budu příští týden potřebovat pořádné tréninkové jízdy," napsal Thomas na svůj Twitter.

I přesto, že byl Velšan po pádu převezen do nemocnice, nakonec to tedy vypadá, že na rozdíl od svého týmového kolegy z Ineos Chrise Frooma, o Tour nepřijde. „Je to frustrující a jde o malou překážku, ale máme spoustu času, než se vyjede z Bruselu," cituje Thomase BBC Sport. Slavný závod začíná 6. července.

Podle týmového lékaře Ineos Dericka Macleoda bude cyklista bude ještě v příštích dnech monitorován. „Jsme optimističtí, že se v nejbližších dnech plně uzdraví a jakmile bude vše v pořádku, bude velmi brzy zpět na kole," říká.

A sám šampion? Ten ukázal, že smysl pro humor mu před Tour v žádném případě nedochází. „Zase jsem ztratil brýle," lamentuje v dalším twitterovém příspěvku v narážce na svůj karambol.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články