Hlavní obsah

Připravit, pozor, start! Ale počkat, já nemám kolo! Český závodník byl pro smích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Start do závodu na mistrovství světa v silniční cyklistice ve Wollongongu si zřejmě český reprezentant představoval jinak. Kdo by taky čekal, že na startu časovky bude Pavlovi Novákovi chybět nejpodstatnější část výbavy - kolo! Juniorský závodník tak na trať odstartoval s třísekundovým zpožděním. Nakonec dojel patnáctý.

Foto: Czech Cycling Team

Juniorský cyklista Pavel Novák.

Článek

Kombinéza – máme, přilba - máme, kolo - ejhle! Český juniorský cyklista Pavel Novák odstartoval do časovky na mistrovství světa v Austrálii se zpožděním, jelikož na startu neměl připravené kolo. To mu bylo dodáno až když se časomíra odpočtu zastavila a začal běžet čas závodu.

„Oh, bože. Pozdní start, to není způsob, jakým chcete začít. Bože, bože, bože," reagoval komentátor Eurosportu Rob Hatch.

Foto: screen Eurosport

Český cyklista Pavel Novák dostal pozdě kolo.

I když se Novák snažil rychle do závodu dostat, na lepší než patnácté místo to nestačilo. „Kolo mělo být na startu o 15 minut dříve," řekl spolukomentátor přenosu. Proč tam ale kolo nebylo včas, se neví.

Reklama

Související témata:
Cyklisté
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články