Hlavní obsah

Budapešťský V4 Festival zná kompletní složení. Na koho narazí Sinners a Entropiq?

Praha

Turnaj regionu Visegrádské čtyřky V4 Future Sports Festival ve hře CS:GO zná kompletní složení. Celkem 12 týmů se mezi 14. a 21. listopadem v Budapešti utká o titul a prize pool ve výši 300 000 eur (asi 7,5 milionu korun). Česko bude na podniku reprezentovat trojice celků Sinners, Entropiq, eSuba. Za Slovensko nastoupí Enterprise. Nejzvučnějším týmem na startovní listině je Gambit, světová čtyřka z Ruska.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Na tradičním maďarském turnaji se představí hned několik účastníků letošního Majoru ve Stockholmu. Chybět nebudou Španělé z Movistar Riders nebo Němečtí BIG. Hlasité podpory fanoušků se bude těšit maďarský celek Budapest Five.

Organizace Entropiq se do turnaje dostala díky přímé pozvánce organizátorů. Sinners si účast vybojovali na turnaji International Cup. eSuba půjde do bojů jako vítěz slovenského mistrovství a Enterprise účast vystříleli triumfem v COOL lize.

Podnik je zařazen mezi Tier 1 podniky. Složení jednotlivých skupin bude zveřejněno v první polovině listopadu. Vše odstartuje už za 14 dní.

Seznam účastníků V4 Future Sports Festivalu:
BIG
Entropiq
Gambit Esports
Movistar Riders
Budapest Five
AGO
eSuba
ENTERPRISE esports
Sinners Esports
Wisła Kraków
Team Fiend
ONYX

Reklama

Související témata: