Hlavní obsah

CS:GO Bratislava ovládla organizace Apeks, ve finále zdolala českou jedničku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráči norské organizace Apeks ovládli podnik Tipsport CS:GO Cup Bratislava. Evropská sestava v čele se slovenským plejerem Martinem „STYKO“ Stykem zvítězila v nedělním finále proti Sinners poměrem 2:0 na mapy. Apeks na turnaji neprohráli jediné utkání a připisují si bonus půl milionu korun. Bronz bere slovenská jednička Enterprise.

Foto: Peter Brichta/PLAYzone

Hráči celku Apeks se radují z triumfu na Tipsport CS:GO Bratislava.

Článek

Apeks si cestu do nedělního finále proklestili dvěma výhrami ve skupině nad Dynamem Eclot (1:0) a Enterprise (2:1). V sobotním semifinále si pak jasně poradili 2:0 s eSubou.

V bitvě o titul na ně čekala česká jednička Sinners. Hříšníci sice prošli do nedělního finále bez ztráty mapy, v duelu o vše byl ovšem 29. tým světa nad jejich síly.

Foto: Peter Brichta/PLAYzone

Hráči organizace Apeks se radují ze zisku trofeje na Tipsport CS:GO Bratislava.

Styko a spol. dokráčeli k zisku trofeje přes mapy Nuke, kterou ovládli 15:7 a Overpass, na němž vyhráli poměrem 16:12.

Celkově si nejlepší celky podniku rozdělily první milion korun z celkové dotace 4,5 milionu. Následný turnaj se odehraje online. Třetí zastávkou bude nově postavená Vodafone PLAYzone Arena na pražském Chodově. Ve hře jsou také o důležité body do celoroční kvalifikace na MČR.

Tipsport CS:GO Bratislava
Decider:
Sampi.Tipsport - eSuba 0:2
ENTERPRISE - Dynamo Eclot 2:0
Semifinále:
Apeks - eSuba 2:0
SINNERS - ENTERPRISE 2:0
O 3. místo:
eSuba - Enterprise 1:2
Finále:
Apeks - Sinners 2:0

Reklama