Hlavní obsah

Do českého esportu vstupuje velký hráč! Sinners představili nového partnera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český esport je na vzestupu. Důkazem je čtvrteční akce organizace Sinners, která v liberecké Home Credit areně představila nového sponzora. Nejlepší český tým v CS:GO získal podporu společnosti evropského formátu - německého řetězce supermarketů Kaufland.

Česká esportová organizace Sinners představila nového sponzora.

Článek

Kaufland jako první retailový řetězec v Česku vstupuje do světa esportu. Sleduje tak nejnovější trendy v oblasti zábavy a životního stylu mladých lidí, protože právě u nich se profesionální hraní videoher (esport) v posledních letech stalo celosvětovým fenoménem a ani Česko není výjimkou.

Největší české esportové turnaje a ligy sledují až stovky tisíc fanoušků u živých přenosů online nebo skandují přímo na tribunách. Mezi největší tuzemské soutěže patří Sazka eLeague nebo Mistrovství ČR v PC hrách. A právě liberečtí "hříšníci" ze Sinners týmu od svého vzniku v roce 2020 obsazují v těchto turnajích pravidelně 1. místa a úspěchy nesbírají jen na české scéně. I proto byli Sinners první volbou pro vstup Kauflandu do českého esportu.

Česká esportová organizace Sinners s partenry

Rozhodnutí Kauflandu vstoupit do světa esportu je progresivním tahem, jak zacílit i na novou skupinu mladých zákazníků skupinu hráčů počítačových her v České republice. Esportový tým Sinners má profesionální hráče v několika elektronických sportech: League of Legends, CS:GO, FIFA, Rocket League či Trackmania a fanoušci Sinners jsou dobře známí svým smyslem pro fair-play, humorem a masivní podporou svého oblíbeného týmu, kdy často skandují: „Sinners Winners!"

„Partnerství mezi Sinners a Kauflandem přináší novou formu spolupráce, kdy se naše společnost připojuje ke světu esportu. Chceme tím rozšířit naši cílovou skupinu o nové mladé zákazníky, a závazek Kauflandu ke zdravým a čerstvým stravovacím návykům přenést i do online prostředí. Našimi produkty zdravé výživy chceme podpořit hráče k lepším výkonům a dobré kondici", vysvětluje Pavel Kulfánek, vedoucí oddělení CRM společnosti Kaufland ČR.

Partnerství Sinners a Kauflandu má ale hlubší význam než jen přiblížení se mladé generaci, která fandí elektronickým sportům. Obě strany kladou velký důraz na výživu a správné stravování.

„Máme velkou radost, že můžeme přivítat významnou značku jako je Kaufland ve světě esportu. A jsme nadšeni, že volba, jak oslovit tuto „digital natives" cílovou skupinu padla právě na náš tým Sinners. Nabídka finanční podpory a zdravých čerstvých produktů od Kauflandu je pro nás jako Sinners esport tým i pro naše hráče naprosto klíčová, protože nám to umožní dosahovat těch nejlepších výsledků. Navíc jsme si jisti, že obsah a marketing, který v rámci tohoto partnerství vznikne, nastaví v esportu nový a lepší standard. Vítejte mezi SINNERS, " uvedl spolumajitel a manažer Sinners Esports Max Euler.

Česká esportová organizace Sinners je jedničkou české scény v CS:GO.

Kaufland a Sinners oznámili partnerství pomocí VIP eventu „Sinners Shoppers Party", který jste mohli sledovat živě na Twitch streamu, za účasti ostatních partnerů Sinners a influencerů, včetně největšího českého Twitch streamera Agraela, a nechyběla ani drone show u ikonického Ještědu. Obyvatelé Liberce mohli ve čtvrtek 14. 4. spatřit více než sto létajících dronů, které se ve vzduchu formovaly do zářících obrazců spojených s oblíbeným esportovým týmem i obchodním řetězcem.

Celé oznámení tak bylo nejen oslavou partnerství a esportu, ale i významným gestem Kauflandu vůči lidem do 35 let a uznáním jejich generačně specifického životního stylu.

Důležitou roli pro Kaufland nehrají pouze hráči, ale i jejich rodiče, kteří tu a tam také hrají anebo alespoň pamatují, že počítačové hry hrávali. A dnes vědí, že pro jejich děti je k výhře ve hře, stejně jako v životě, potřeba zdravý životní styl a psychická podpora, zkrátka zázemí.

Reklama