Hlavní obsah

Dynamo Eclot mění sestavu, ZEDc zamířil na lavičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká esportová organizace Dynamo Eclot reaguje na výsledkovou krizi svého CS:GO týmu. Celek spojený s pardubickým hokejem posadil na lavičku Adama „ZEDc“ Bartka. Na jeho místo usedl Martin „Dytor“ Handl, který v minulosti působil u Gunrunners nebo Sampi.

Foto: @dynamoeclot, Facebook

CS:GO plejer Adam „ZEDc“ Bartko

Článek

Čtvrtý nejlepší celek loňského MČR končil sezonu ve světovém žebříčku HLTV na 61. příčce. Začátek sezony ale Dynamu absolutně nevyšel a nyní okupuje až 134. místo.

Na mezinárodních turnajích Ecloti sice porazili tým Tricked, na menším podniku pak ještě Ambush a Run or Die, jenže pak už přišel herní sešup a výsledková krize, na kterou vedení týmu muselo reagovat.

Na lavičku se tak posadil Bartko. Slovenský střelec působil u týmu od dubna 2019 s krátkou půlroční pauzou v podobě půlročního angažmá u Dark Tigers. Jak to bude s jeho budoucností zatím jasné není, ale na jeho místě ho už vystřídal zkušený Handl.

Ten už stihl s týmem odehrát dvě utkání. Dynamo v nich v lize ESEA Advanced podlehlo Týmu Singularity a vyhrálo nad SC e-Sports.

Reklama

Související témata: