Hlavní obsah

Dynamo stoprocentní a na CS:GO Online má play off, Cryptova se loučí

Aktualizováno

Druhý hrací den Tipsport CS:GO Online patřil skupině B, která ve čtvrtek nabídla čtyři duely. Sampi.Tipsport v čele s hvězdným Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem překvapivě prohrálo s Entropiquem Prague 12:16 a turnaj zachránilo až v bitbě o udržení s Cryptovou (2:0 na mapy). Entropiq v duelu o postup do play off nestačil Dynamu Eclot a prohrál 0:2 na mapy. Podnik pokračuje v pátek souboji o postup.

Foto: @guardiancsgo, Twitter

Slovenský CS:GO plejer Ladislav "GuadiaN" Kovács v dresu NAVI na archivním snímku.

Článek

V úvodním duelu čtvrtečního programu nastoupilo pardubické Dynamo proti organizaci Cryptova z Ostravy. Mapu Inferno ovládli hráči prvně jmenovaného celku 16:10 a mohli se soustředit na nadcházející boj o postup.

Premiéra na turnaji nevyšla adeptům na titul ze Sampi, kteří na mapě Mirage podlehli 12:16 Michalu „leckr" Kadlíčkovi a spol.

Nad Sampi se tak vznášela hrozba vyřazení. Tu nakonec Kovács a spol. proti Cryptově odvrátili, když na Overpassu zvítězili 16:8 a postup do dalšího dne stvrdili po výsledku 16:14 na Ancientu.

Dynamo potvrdilo roli černého koně, když v duelu o postup mezi nejlepší čtyřku zdolalo Entropiq Prague nejprve na Vertigu 16:7, aby v prodloužení na Infernu oslavilo vítězství po výsledku 19:16.

Zápolení o cenné kovy vypukne v sobotu, kdy v odpoledních a večerních hodinách proběhne semifinále. Vše uzavře nedělní program, který se bude skládat ze zápasu o třetí místo, a samozřejmě ze souboje o titul.

Všechny zápasy Tipsport CS:GO Online budete moci sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ či přímo v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně, kde své mače odehrají reprezentanti eSuby.

Tipsport CS:GO Online
Skupina B
Dynamo Eclot - Cryptova 16:10
Entropiq Prague - Sampi.Tipsport 16:12
Cryptova - Sampi.Tipsport 0:2 (8:16, 14:16)
Dynamo Eclot - Entropiq Prague 2:0 (16:7, 19:16)
Souhrn a výsledky skupiny A naleznete ZDE

Reklama

Související témata: