Hlavní obsah

Sinners vybojovali na Tipsport CS:GO play off, Orde Samurai končí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Úvodní hrací den turnaje Tipsport CS:GO Online je minulostí. Po dvou výhrách si vstupenku do víkendového play off vybojovala podle předpokladů česká jednička Sinners, která v rozhodujícím zápase o postup porazila 2:1 na mapy slovenské Enterprise. S turnajem se loučí celek Orde Samurai. Podnik pokračuje ve čtvrtek zápasy skupiny B.

Foto: Instagram @sinnersesports

Český plejer Max „SHOCK“ Kvapil v úvodním utkání kvalifikace na PGL Major Antwerp 2022.

Článek

Sinners svou cestu do vyřazovací fáze započali proti týmu Orde Samurai. Hříšníci nadělili outsiderovi lekci v podobě výsledku 16:0.

V druhém zápase skupiny A se představila slovenská jednička Enterprise, která si poměrem 16:8 poradila s eSubou.

Nejprve přišel na řadu duel poražených, v němž modrá krev 2:0 na mapy vyřadila Orde Samurai a zajistila si pokračování v turnaji.

Rozhodující zápas o postup přinesl nejnapínavější duel středečního programu. Liberečtí Sinners v něm oplatili úterní porážku z podniku Elisa Invitational Spring Enterprise a po výhře 2:1 už můžou myslet na sobotní play off. eSuba a Enterprise se o závěrečnou fázi turnaje poperou v pátek.

Základní skupiny Tipsport CS:GO Online se odehrají v double-elimination bracketu. To znamená, že po úvodním prohraném zápase budou mít mančafty šanci na reparát. Pokud však prohrají podruhé, cesta soutěží pro ně končí.

Zápolení o cenné kovy vypukne v sobotu, kdy v odpoledních a večerních hodinách proběhne semifinále. Vše uzavře nedělní program, který se bude skládat ze zápasu o třetí místo, a samozřejmě ze souboje o titul.

Všechny zápasy Tipsport CS:GO Online budete moci sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ či přímo v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně, kde své mače odehrají reprezentanti eSuby.

Tipsport CS:GO Online
ENTERPRISE - eSuba 16:8
SINNERS - Orde Samurai 16:0
eSuba - Orde Samurai 2:0
ENTERPRISE - SINNERS 1:2

Reklama

Související témata: