Hlavní obsah

Enterprise slaví na MČR CS:GO postup, Sinners jdou do zápasu o všechno

Mistrovství České republiky v CS:GO ve čtvrtek pokračovalo zápasy skupiny B. Hned v prvním duelu dne se zrodilo překvapení, když obhájci titulu Sinners padli s Cryptovou. Druzí loňští finalisté Enterprise se následně úspěšně porvali se Sampi.Tipsport. V duelu poražených Hříšníci vyprovodili z turnaje Sampi a z postupu do play off se nakonec radovali Enterprise.

Foto: PLAYzone

ZEDKO z týmu Sinners

Článek
Fotogalerie

Jen málokdo čekal, že úřadující mistři ze Sinners prohrají hned první zápas letošního Tipsport MČR CS:GO. Ale stalo se.

Od prvních kol byla Cryptova lepším týmem a drtila Hříšníky. Perfektní premiéru zažil Oldřich „PR" Nový. S 21 killy byl nejlépe střílejícím hráčem svého mančaftu a po výhře 16:8 se mohl se spoluhráči těšit na zápas o postup do vyřazovacích bojů, který byl na programu na konci čtvrtečního dne.

Foto: PLAYzone

Cryptova poráří Sinners.

Po druhém souboji zavládlo zklamání pro Sampi.Tipsport. Ti po parádním začátku vedli 8:1, jenže Enterprise se dokázali rychle na své teroristické straně vrátit do zápasu a na CT už bez větších problémů vývoj utkání otočili na konečných 16:11.

Sampi v turnaji končí, play off vybojovali slovenští Enterprise

Jednostranný přejezd. Tak by se dala v krátkosti popsat eliminační střet mezi Sinners a Sampi.Tipsport. Mladá sestava v barvách organizace Jakuba Jankta byla o dvě úrovně níž než Sinners a hned po svém prvním hracím dni se Sampi loučí s domácím šampionátem.

Závěr čtvrtečního programu obstaral duel o postup. Ten vyšel lépe Enterprise, kteří se tak stali druhým semifinalistou. Cryptova se v souboji buď, anebo utká znovu se Sinners.

MČR CS:GO
Čtvrteční zápasy skupiny B
SINNERS - Cryptova 8:16
ENTERPRISE - Sampi.Tipsport 16:11
Eliminační:
SINNERS - Sampi.Tipsport 2:0 (16:5, 16:5)
O postup:
ENTERPRISE - Cryptova 2:0 (16:14, 19:15)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.