Hlavní obsah

Entropiq a Eclot si v COOL lize připisují další výhry

Praha
Aktualizováno

Česká CS:GO soutěž se po odloženém 2. kole vrátila. Jarní split populární Tipsport COOL ligy pokračoval úterním 3. kolem. Jednoznačné vítězství si proti Defeaters připsali plejeři Entropiqu, kteří soupeře přestříleli 2:0 na zápasy. Stejným poměrem pak svůj duel proti Dark Tigers ovládli hráči Eclotu.

Foto: Entropiq

Machmud Muradov, ambasador esportového týmu Entropiq. Ilustrační foto

Článek

Od prvního zápasu 3. kola se čekala jednoznačná bitva a Entropiq opravdu měli všechno pod kontrolou. Začalo se volbou Defeaters, tedy mapou Inferno, kde ale Entropiq po prohraných pistolkách zlomili soupeře za pomocí Deaglů a až na jeden případ neprohráli více kol v řadě.

Druhou mapou byl Dust 2, kde Defeaters na úvod ligy sice uhráli 13 bodů proti Eclotům, ale Entropiq teď nic podobného nedovolil a s ledovým klidem dokráčel k dalším třem bodům po výhře 2:0 na zápasy.

Po jednoznačném prvním duelu dne přišel na řadu souboj mezi Eclot a Dark Tigers, který byl o poznání vyrovnanější. Oba týmy v prvním kole uspěly proti papírově slabším soupeřům, a byly tak v ideálním rozpoložení před vzájemným kláním.

Samotné veto vyšlo oběma vhod, také tady se předpoklady nemýlily. Lépe do zápasu vstoupili hráči Eclotu, kteří díky dvěma sériím ovládli první stranu na úvodním Vertigu. Tempo jim vydrželo i za obranu a šli tak do vedení 1:0. Po volbě soupeře se však čekaly velké věci, Dark Tigers patří na Dustu 2 k domácí špičce. Eclot vedl 6:3, ale úvodní stranu nevyhrál. Po výměně však už soupeře nepustil ke slovu. Výhra 2:0 na zápasy šla na stranu Eclotu.

Tipsport COOL liga
3. kolo
Entropiq - Defeaters 2:0 (16:8, 16:3)
Eclot - Dark Tigers 2:0 (16:11, 16:11)

Reklama