Hlavní obsah

Entropiq potvrzují roli favorita a na MČR v PUBG vedou

Praha
Aktualizováno

Sobotní program Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídl další bitvy o krále tuzemské scény ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds. Nejlépe se po dvou hracích dnech a šestnácti mapách daří favoritům turnaje, týmu Entropiq. Šanci na výhru má ale pořád úplně každý, neděle může s tabulkou ještě pořádně zamíchat.

Foto: Sport.cz

PUBG sestava Entropiqu. Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Sobotní program odstartoval na Miramaru pořádně zostra, hra byla plná přestřelek o důležité compoundy na písčité mapě. Hned v první hře se nejlépe dařilo hráčům NecroRaisers, kteří si kromě deseti bodů za první místo vystříleli i 10 bodů v podobě fragů.

Ani to ale nestačilo na první Fadee Gaming, kteří dokázali získat pouhý jeden bod za kill. Stejně tak se nedařilo favoritům turnaje z týmu Entropiq. Ti se museli spokojit bez killu se třemi body za umístění.

V sobotní druhé hře tentokrát zazářil celek Gifted Gaming, který si kromě výhry připsal i deset killů k dobru, což ho posunulo pouhých šest bodů za Entropiq.

Je všeobecně známo, že v PUBG má i ten největší outsider vždy šanci na výhru, což dokázala i celkově devátá mapa, kterou pomocí devíti killů vyhráli do té doby poslední hráči Teamu Universe.

Třináctá hra přesunula dějiště přestřelek na Erangel a také do druhé půlky celého turnaje. Tu začal nejlépe tým Inside Games, kterému win pomohl k šestému průběžnému místu. Entropiq se svými deseti fragy snížil náskok týmu NecroRaisers, Fadee si znovu obhájili své třetí místo.

Na druhém sobotním Erangelu se hráči Entropiq předvedli opravdu se vším, co jejich dovednosti nabízí. Bez jakéhokoliv zaváhání se zmocnili svého Chicken Dinneru a zaznamenali úctyhodných sedmnácti killů, což jim zajistilo zlatou korunu v celkové průběžné tabulce.

Na svojí hvězdnou formu už ale nedokázali navázat v předposledním zápase, kde se nejlépe dařilo plejerům Teamu Universe. S výhrou a dvanácti killy vyšplhali na dvanácté místo v tabulce. Fadee Gaming pak díky nastříleným osmi fragům a pěti bodům za umístění snížili dosavadní náskok Entropiqu.

Poslední hra nejvíce sedla vikingům z Vikingekrig Esports. Kromě výhry si totiž dokázali vystřílet i 11 bodů za killy, a mohli tak jít spát s dobrým pocitem z pátého místa. Ve vedení se stále drží Entropiq, v závěsu čtyř bodů za ním ale dotahuje tým Fadee Gaming.

Tabulku s průběžným celkovým pořadím najdete na webu Playzone.cz. Nedělní finálový den rozhodne o titulu českých šampionů v PUBG.

Reklama

Související témata: