Hlavní obsah

Entropiq Prague hlásí změny v týmu. Česká organizace lovila v zahraničí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Esportová organizace Entropiq hlásí změnu strategie a směřování svého CS:GO týmu Entropiq Prague. Již před pár týdny oznámili černo-zelení ukončení spolupráce s herním analytikem Allanem „Rejin“ Petersenem. Ve čtvrtek přichází dokonce změny v základní sestavě. Na lavici náhradníků usednou Jan „Hones“ Urválek a Filip „Ajtt“ Dolenský a základní sestavu naopak posílí jednadvacetiletí zahraniční hráči Jonas „j1NZO“ Jalowski z Německa a Michael „sesL“ Higatzberger z Rakouska.

Foto: Entropiq

Machmud Muradov, ambasador esportového týmu Entropiq (ilustrační foto)

Článek

Rifler „j1NZO" působil v klubech Private Esports a eSport Rhein-Neckar a na svém kontě má několik zajímavých úspěchů (GCS Cup Summer 2021, German Esport League Season 2 a Fragster Showdown).

Ani AWP plejer „sesL", kolega z týmu eSport Rhein-Neckar, nezůstává se svými výsledky pozadu a kromě vítězství GCS Cup Summer 2021 získal i tituly Merkur Masters Season 2: Open Qualifiers a Red Bull pLANet one 2019.

Oba hráči se těší, že ve spolupráci s „Kwertzem", „Moriiskem" a lídrem „Leckrem", pomohou napsat další kapitolu týmu, jehož ambicí je být TOP 3 na české a slovenské esportové scéně.

„Po neúspěchu na důležitém turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2022 jsme se ocitli v situaci, kdy musíme konat. Čelili jsme závažným rozhodnutím, na které jsme měli v rozběhnuté sezoně velice krátký čas. Věřím, že jsme vybrali progresivní hráče, a že budeme úspěšní i s výběrem nového trenéra a herního analytika. Přeji si, aby se karta začala obracet ve prospěch týmu Entropiq Prague a změny přispěly k herním úspěchům" říká Pavel Klaban, gaming director Entropiqu.

„Angažmá Jonase ‚j1NZO' Jalowskiho a Michaela ‚sesL' Higatzbergera vlilo našemu týmu novou krev do žil. Přesto, že se náš klub vyznačuje trpělivostí a rozvážností, umíme otočit kormidlem, a když se nedaří, tak jsme připraveni udělat změny. CS:GO stále vnímáme jako jeden z nejpopulárnějších herních titulů současnosti, a protože máme v našich řadách čtyři týmy, včetně Entropiq Future, nebo ženského týmu Entropiq Queens, musíme o to intenzivněji držet laťku všech, co nejvýše to lze" říká Daniel Kloud, CEO Entropiqu.

Poprvé se nově vzniklý tým představí už tento pátek v utkání proti přednímu českému týmu eSuba na Y-Games Pro Series.

Reklama

Související témata: