Hlavní obsah

Sinners na druhé vítězství v kvalifikaci o Major nedosáhli. Entropiq po prohře zabral

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Česká jednička v CS:GO Sinners zakončila ve čtvrtek úvodní kvalifikační den na prestižní PGL Major Antwerp 2022 s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Stejným způsobem si vedl i druhý český zástupce Entropiq se svou ruskou sestavou. Bukurešťský turnaj pokračuje třetím kolem v pátek.

Foto: Instagram @sinnersesports

Český plejer David „forsyy“ Bílý v akci během kvalifikace na PGL Major Antwerp 2022.

Článek
Fotogalerie

Na úvod turnaje Hříšníci nastoupili za CT v utkání proti belgicko-francouzským HEET na mapě Vertigo, kde tahali v první polovině zápasu za kratší konec. Strany se měnily za stavu 6:9 z pohledu české jedničky, jenže pak přišel parádní obrat.

Liberecká organizace předvedla za T stranu několik bodů v řadě, vynikající útok a první vítězství v Bukurešti si tak připsala po výsledku 16:11.

Foto: Instagram @sinnersesports

Český plejer Max „SHOCK“ Kvapil v úvodním utkání kvalifikace na PGL Major Antwerp 2022.

Ve druhém kole narazili Forsy a spol. na Copenhagen Flames a dánská organizace byla na mapě Overpass nad jejich síly. Dlouho to dokonce vypadalo na pořádný výprask a strany se měnily za stavu 4:11 z pohledu Sinners.

Ve druhé polovině utkání sice liberečtí střelci zabrali, na víc než na korigování skóre na konečných 9:16 to ale nestačilo. V pátek se ve třetím kole Sinners představí proti ruskému celku Team Spirit, který má po prvním dnu také bilanci 1-1.

Hráči Entropiqu na úvod padli, pak zabrali

České organizaci Entropiq s ruskou sestavou vstup do podniku nevyšel. Vladislav „Krad" Kravčenko a spol. prohráli s kosovským týmem Bad News Eagles 17:19 v prodloužení.

Ve druhém kole poražených černo-zelení narazili na ostrovní Endpoint, který rozstříleli poměrem 16:3. První den tak Entropiq zakončili s bilancí jedna výhra a jedna porážka stejně jako Sinners.

Evropská kvalifikační skupina B o Major v belgických Antverpách probíhá mezi čtvrtkem a nedělí. Hříšnící i Entropiq na sebe za určitých okolností mohou narazit. Oba celky potřebují k postupu na vrcholný světový turnaj z maximálně pěti možných duelů ovládnout minimálně tři.

Aktualizované zpravodajství z bukurešťské kvalifikace o Major zaměřené na českou účast můžete sledovat na webu Sport.cz. Ostatní výsledky naleznete zde. Evropská skupina A už své postupující zná.

PGL Major Antwerp 2022: European RMR B
1. kolo
Entropiq - BNE 17:19
HEET - Sinners 11:16
2. kolo vítězů
CPHF - Sinners 16:9
2. kolo poražených
Entropiq - END 16:3

Reklama