Hlavní obsah

Entropiq rozpustil sekci v herním titulu Hearthstone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká esportová organizace Entropiq učinila rázné rozhodnutí. Od nadcházející sezony už nebude soutěžit v karetní hře Hearthstone. Trio zkušených hráčů Oldřich „Faeli“ Mahdal, Josef „Jobsad“ Smutný a Petr „En1gma“ Balcar tak pod černo-zelenými křídly končí. Kam jedni z nejlepších plejerů domácí scény zamíří zatím není jasné.

Foto: @Entropiqteam

Oldřich "Faeli" Mahdal v barvách esportové stáje Entropiq.

Článek

V Entropiqu tak končí jedna z původních sestav, která společně se sekcemi PUBG a FIFA stála u zrodu pražské organizace. Entropiq o rozpadu Hearthstone sekce informoval prostřednictvím sociálních sítí.

Všichni tři členové stáje přitom patřili k absolutní domácí špičce. Vynikajících výsledků zmiňovaná trojice dosahovala i v mezinárodní konkurenci.

Jobsad se pravidelně umisťoval na světových Tier 1 turnajích, stejně jako En1gma. Ten si v barvách Entropiqu připsal i triumf na domácím mistrovství v roce 2020.

Kam jednotlivý hráči zamíří zatím není jasné. S blížícím se přestupovým obdobím by ale o nabídky neměli mít nouzi. Krom angažmá v českých organizacích se nabízí také možnost hrát za zahraniční celky. Zvučná jména si na mezinárodní scéně vybudovali všichni tři.

Reklama

Související témata: