Hlavní obsah

Entropiq si na MS v PUBG vedl skvěle, z Dubaje si odvezl milion

Český přední esportový klub Entropiq zakončil svou účast na světovém šampionátu v Dubaji úspěšně. Ve hře PUBG: Battlegrounds se probojoval do absolutního finále, což znamenalo účast mezi giganty esportového prostředí. Z celkové dotace turnaje, která činila více než tři miliony dolarů, si český klub nakonec vybojoval výhru přesahující jeden milion korun. Pro tuzemský esportový klub je účast v Grand Finále splněným snem.

Foto: @Entropiqteam

Esportová organizace Entropiq. ilustrační foto

Článek

"Výsledek na turnaji PUBG Global Championship hodnotíme pozitivně. Cílem bylo dostat se do Grand Finále a v něm zkusit bojovat o co nejlepší umístění. Patnácté místo v takové konkurenci, která byla extrémně vyrovnaná, je zkrátka velký úspěch" uvedl po návratu ze Spojených arabských emirátů Šimon Hradečný, manažer týmu.

"Největší moment pro náš tým v průběhu celého turnaje byl určitě postup do Grand Finále. Ve hře, ve které se hrálo o poslední volné místo, se nám podařilo předvést parádní výkon a díky tomu jsme postoupili! Pro celý tým to byl v tu chvíli splněný sen a díky prostředí offline turnaje jsme si ten moment mohli společně užít," doplnil Hradečný.

Reklama

Související témata: