Hlavní obsah

eSuba obměňuje část kádru, angažovala mistra ČR z roku 2019

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí celek loňského MČR v počítačových hrách v CS:GO eSuba sahá k razantním změnám v sestavě. Modrá krev ukončila spolupráci s Lukášem „luko“ Hrabčíkem a Matějem „twist“ Petrášem. Jejich místa na soupisce české organizace převezmou Lukáš „Levi“ Bouřa a Dominik „desty“ Černý.

Foto: esuba.eu, Facebook

Sestava eSuby doznala oproti loňskému roku dvě změny.

Článek

Původní sestava se Slovákem Hrabčíkem a Petrášem vybojovala koncem roku v Brně bronzové medaile. Na mistrovství Slovenska brala dokonce zlato.

Za zmínku určitě stojí také povedené představení na V4, kde se Modrá krev prezentovala skvělou formou v utkání proti světové dvojce Gambit.

Do nového ročníku si jedna z nejznámějších českých organizací přivedla dvě nové tváře, respektive jednu novou a druhou staronovou.

Do týmu se po roce vrací Bouřa, který u eSuby už celou jednu sezonu působil. Loni Bouřa pálil za Enterprise a u eSuby bude navazovat na stříbro a bronz z eLeague z roku 2020.

V eSubě se také nově představí Černý. Mistr Česka s eXtatus z roku 2019 prošel dvojitým angažmá u eEriness Marvo a Dynamo Eclot. Kariéra Černého se po senzačním zlatu z MČR trochu přibrzdila a na větší úspěch od té doby čtyřiadvacetiletý plejer čeká.

Reklama

Související témata: